Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer EpilasyonEpiderm'e gidip memnun kalan varmı?
Ben yıllarca gittim genital bölge için. Tüyler çok azalmıştı az bir şey kalmıştı fakat bir müddet sonra geri geldiler. Bir de cildimi yakmışlardı, şu an cildim pütür pütür.
Ben yıllarca gittim genital bölge için. Tüyler çok azalmıştı az bir şey kalmıştı fakat bir müddet sonra geri geldiler. Bir de cildimi yakmışlardı, şu an cildim pütür pütür.
Onlar cynosure Alex kullanıyorlar,, bikini bölgesinde en ufak Bi esmerlik bile varsa cayır cayır yakar. Ama mesela bacaklarım bembeyaz 20 en yüksek derece çalışıyorlar yanmadı.
Onlar cynosure Alex kullanıyorlar,, bikini bölgesinde en ufak Bi esmerlik bile varsa cayır cayır yakar. Ama mesela bacaklarım bembeyaz 20 en yüksek derece çalışıyorlar yanmadı.
Yine de ayarlamaları lazım, bölge uygun değilse de makineye yapmamaları lazımdı, sonuçta tek işleri bu. Sonucunda herhangi bir özür vs bile olmadı öyle yandığımla kaldım
Kesinlille igneli epilasyon tavsiye ederim 3 lazer yapan yere gittim alex dudak ustinde leke yapti gecti sonradan koltuk altimda cok siddetli agri yapmisti. Igneli maliyeti yuksek ama % 100 sonuc
Kesinlille igneli epilasyon tavsiye ederim 3 lazer yapan yere gittim alex dudak ustinde leke yapti gecti sonradan koltuk altimda cok siddetli agri yapmisti. Igneli maliyeti yuksek ama % 100 sonuc
İğneli nereye gittiniz? Ben İğneli epilasyona da gittim arkadaşımın tavsiyesiyle. Koltukaltı tüylerim aynen tekrar çıktı, bikini bölgesinde ufak bir alana da deneme yaptırmıştım izler bir aydan fazla süre ile %100 geçmedi.