Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon EPİDERM hakkında bilgisi olan, gidip memnun olan varmı?
- Konu Sahibi m_sude
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?esteworld tavsiye ederim epiderm paraya bakiyor cihazlarida cok eski.
ben öyle düşünmüyorum aksine çok dürüst bir kurum burda bir çok giden üye yorum yaptı,ayrıca ben de gidicem m_sude yarın 3te yüz için randevum var buraya yazarım sonucu :87:.
karar vermissen yorumlarimizi ne yapicaksin guzelim :) reklam yapma. yemezler
canım içelde de epiderm.in şubesi mi var? belki reklam yapmıyordur fikir edinmek istiyordur, sonuçta para verecek, karar vermiş olabilir kafasında ama bunu gerçekleştirmeden önce bilenlere danışabilir. Burası da paylaşım sitesi. Reklam yaptığını düşünüyorsan ona cevap olarak sen başka bir yer önermişsin, sanki bu da diğer firmanın çalışanı gibi algılanıyor. Gerginliğe lüzum yok, bilgi almak istemiş sormuş. Yorumlarımızı yaparken kibar olursak daha hoş olur diye düşünüyorum. Sevgiler
canım içelde de epiderm.in şubesi mi var? belki reklam yapmıyordur fikir edinmek istiyordur, sonuçta para verecek, karar vermiş olabilir kafasında ama bunu gerçekleştirmeden önce bilenlere danışabilir. Burası da paylaşım sitesi. Reklam yaptığını düşünüyorsan ona cevap olarak sen başka bir yer önermişsin, sanki bu da diğer firmanın çalışanı gibi algılanıyor. Gerginliğe lüzum yok, bilgi almak istemiş sormuş. Yorumlarımızı yaparken kibar olursak daha hoş olur diye düşünüyorum. Sevgiler
canım teşekkür ederim anlayışın için..
kimseye hiç bir şeyi inandırmak zorunda olmadığım gibi reklamcı yada pazarlamacı olmadığımı ispatlamamda gerekmez,basit düşünmek isteyenler düşünebilir buyursun kaldı ki googlea "lazer epilasyon" yazdığınız zaman karşınıza 3 şubesi olan epiderm çıkar yani burda benim kıytırık 2 reklam mesajıma ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum
çok merak ediyorsa şahıs yaptığım yorumları mesajları okur öööyle bilmeden konuşmanın lüzmü yok yani neyse isteyen bağdata gider isteyen fizana beni ilgilendirmez
konuya açan arkadaşa söylüyorum,benim bir çok arkadaşım epiderme gitti bu forumdada giden var bende gidiyorum yarın saat 3'te biz memnunuz herkesin şahsi fikri bunu reklam olarak algılayan varsa buyursun forumdan atsın :82:
bu arada çamur atan arkdş "ay esteworldmüdür nedir ona gidin çok iyi çok süper epiderm öğk kaka deseydim"yine bana pazarlamacı muamlesi yapcakmıydın hiiiç sanmıyorum yemezlerrr
Son düzenleme:
fuldem cim arkadaş bana mı reklamcı demiş sana mı anlamadım:) ama şok olduğum kesin.. ne benim ne de senin eminim aklımıza reklam yapmak gibi bişey gelmedi, ben bu yorumlarda art niyet ararım.. neyse..
teşekkür ederim cevapladığınız için..
cnm seninde yorumlarını bekliyorum seanstan sonra:)
teşekkür ederim cevapladığınız için..
cnm seninde yorumlarını bekliyorum seanstan sonra:)
Bende epiderme gidiyorum Bakırköy Şubesine ve gerçekten memnunum.
Üstelik paraya da bakmıyorlar cidden, yani ben dudak üzerimi yaptıracaktım tüylerim ince diye lazer yaparız ama etkili olmaz memnun kalmazsın dediler. İğneli yaptırman gerek dedi uzman. İğneli de Epiderm de yok. Zaten ben de dayanamazdım. Aynı şekilde göbeğim için de istemiştim tüylerin ince zaten bir iki tanesi kalın, onlar için lazer yaptırma değmez dedi kadın ince olan tüyleri de kalınlaştırırsın dedi.
Ama bacak ve koltuk altım için uygn görünüyor dilersen yaptırabilirsin dedi.
Teşekkür ettim yani başka yer olsa gel yapalım der. Tüylere binbir türlü bahane bulurdu.
Bence hiç düşünmeden gidebilirsin.
Üstelik paraya da bakmıyorlar cidden, yani ben dudak üzerimi yaptıracaktım tüylerim ince diye lazer yaparız ama etkili olmaz memnun kalmazsın dediler. İğneli yaptırman gerek dedi uzman. İğneli de Epiderm de yok. Zaten ben de dayanamazdım. Aynı şekilde göbeğim için de istemiştim tüylerin ince zaten bir iki tanesi kalın, onlar için lazer yaptırma değmez dedi kadın ince olan tüyleri de kalınlaştırırsın dedi.
Ama bacak ve koltuk altım için uygn görünüyor dilersen yaptırabilirsin dedi.
Teşekkür ettim yani başka yer olsa gel yapalım der. Tüylere binbir türlü bahane bulurdu.
Bence hiç düşünmeden gidebilirsin.
- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 39
kızlar ben 2 sene evvel yüz bölgem için gittim.gerçekten çok kaliteli bi yer oldunu düşünüyorum.amaaa
benim çenemde kalın tüyler vardı yanaklarımda ise ince ama uzun tüylerim vardı.çenemdeki tüyler tamamen gitti.kalın olduğu için .yanaklarımdaki tüyler ise çoğaldı .fakat uzun deyiller artık kısa kısalar..ama eskisinden çok daha fazla.
şimdi keşke yanaklarıma iğneli yaptırsaydım diyorum....alexsandra die bi cihaz kullanıyolar sadece o da kalın tüyleri yok ediyo ama inceleri azdırıyo....çok dikkat edin ince tüyleriniz varsa iğnli yaptırın.kalınlarada lazer....bana ince tüylerin çogalcanı sölemediler...söyleselerdi ona göre davranırdım.
benim çenemde kalın tüyler vardı yanaklarımda ise ince ama uzun tüylerim vardı.çenemdeki tüyler tamamen gitti.kalın olduğu için .yanaklarımdaki tüyler ise çoğaldı .fakat uzun deyiller artık kısa kısalar..ama eskisinden çok daha fazla.
şimdi keşke yanaklarıma iğneli yaptırsaydım diyorum....alexsandra die bi cihaz kullanıyolar sadece o da kalın tüyleri yok ediyo ama inceleri azdırıyo....çok dikkat edin ince tüyleriniz varsa iğnli yaptırın.kalınlarada lazer....bana ince tüylerin çogalcanı sölemediler...söyleselerdi ona göre davranırdım.
- 14 Nisan 2009
- 412
- 49
- 323
bende epidermde 4. seansa gittim, şu anda %90 bitti diyebilirim, bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin, hem öyle bayıltıcı bir acı yok, hemde 6 seansta bitme garantisi var, ayrıca paragöz değiller, mesela ben kompe istedim ama üst bacağıma yapmadılar tüyler ince diye, şimdi geçen sene başka yerlerde 8-10 seans gidip, yazın tüm tüyleri tekrar çıkan, verdikleri paranın üstüne bir bardak su içen arkadaşlarımı da epiderme yönlendiriyorum, reklamı yapılası bir yer yani, o kadar memnunum...
merhabalar kadıköy can polikliniğine giden var mı acaba
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Son düzenleyen: Moderatör: