Enzimatik Lipoliz/İğneli Lipoliz/Zayıflama Mezoterapisi Yaptıranlar?

Magicalsound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
9
7
86
35
Arkadaşlar merhaba. Bu konuda siteyi çok taradım ama tatmin edici bir sonuç göremedim.
Birinci evre lipödem hastasıyım. 8-10 kg arası vermiş olmama rağmen (saxenda sağolsun) özellikle dizin üstü, içi ve baldırda yığılma gibi duran, aşırı olmamakla beraber beni yıllardır aşırı rahatsız eden bir yağlanma problemim var. Enzimatik lipoliz adi verilen, bazı yerlerde iğneli lipoliz, hatta zayıflama mezoterapisi denen uygulamayı denemek istiyorum. Bildiğiniz gibi bu uygulamada yağları eritmeye yarayan enzimler enjeksiyon ile sorunlu bölgelere uygulanıyor. Özellikle gıdı eritme konusunda çok iyi sonuç alanlar var ama benim gibi bacak bölgesinde uygulatan var mı? Lipödem hastalarında sonuç veriyor mu? işin içinden çıkamadım.
Ankara'da Dr. Kamer Koldaş bu uygulamayı yapıyor. Kendisi ile görüştüğümde sonuç alabileceğimizi, 3 seans uygulamakta fayda olduğunu söyledi. Ama seans ücreti olarak belirttiği rakam hiç az deği ve ben zaten bu işe dünyalar kadar para akıttım ve hepsi boşa gitti. Tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?
Mesajlarınızı bekliyorum.

Back