enza yatak odası takımı yarı fiyatına satılmıştır

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
34
sadece 2 yıl kullandıgımız yepyeni yatak odamızı baska bir yere tasınacagımızdan ve yeni evimizde uygun yer olmadıgından yarı fiyatına satıyoruz. piyasa fiyatı 6000 tl. biz 3500e vericez. bu fiyata bu kalite bulunmaz.
dusunen olursa resimlerni atıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
almak isteyen varsa resmini kendisine yollayacagım ilanda yazıyor zaten. siteye resim eklemek için kucultmek gerekiyor ugrasmak istemiyorum. ilanı nasıl verecegimi size mi sorucam

keşke saygınızı bozmadan cevap verseymişsiniz.
resimli koyarsanız insanların fikri olur belki daha fazla alıcı da çıkar diye dedim..
bol satışlar size :KK3:

Donuk pudra kotu bi sey soylememiski ne bu asabiyet bi de dovseydiniz allah allah..Hem burasi bit pazari drgil ki adamin 3500 lirasi olsa sizin iki yil ustunde yattiginiz yatagimi alcak piyasada sifirini bulur o paraya :KK19::KK20:

ben üzerinde yattıgım yatagı değil mobiyayı satıyorum.

3500 tlye enza alabilen varsa alsın tabi

kimin nerden ne alacagına karısmanızı da, ilanların nasıl verilmesi gerektigini söylemenizi de ben anlamıyorum. ilanlarla ilgili bakıp yorum yapacak kadar bol vaktin olması ne güzel, size cevap yetistirmeye benim vaktim yok ama. alıcı olmayanın ilana yazı yazmamasını tercih ediyorum. bu tercihime umarım saygı duyarsınız

ben üzerinde yattıgım yatagı değil mobiyayı satıyorum.

3500 tlye enza alabilen varsa alsın tabi

kimin nerden ne alacagına karısmanızı da, ilanların nasıl verilmesi gerektigini söylemenizi de ben anlamıyorum. ilanlarla ilgili bakıp yorum yapacak kadar bol vaktin olması ne güzel, size cevap yetistirmeye benim vaktim yok ama. alıcı olmayanın ilana yazı yazmamasını tercih ediyorum. bu tercihime umarım saygı duyarsınız

Sizin ne satip satmadiginizla yorum yapan yok.Sadece kibirli ve kaba uslubunuz dikkatimi cekti ve ayrica sizin vaktiniz yokmus ama yine de uyeleri azarlaktan geri kalmiyorsunuz is gucten feragat ediyorsunuz sanirim tuhhh:KK14: bu tarzla basarilar size Allah carsinizaa pazar versin :KK5:

bu forumda birilerinin kime neyi nasıl satması gerektigini, ya da kimin nerden neyi alması ya da almaması gerektiğini söylemesi beni kızdırıyor evet, kıymetli vaktimden ayırıp bazen bu nedenle cevap yazıyorum. bu kızgınlık beni kabalstırmıs olabilir, haklısınız. yine de bu sizin ustunuze vazife olmayan seylere karısmanız gerceğini degistirmiyor.
size de hayatta hersey benden sorulmalı dusuncelerinizle bol sanslar diliyorum

X