Canım cok tesekkür ederim evet modellerini cok beğendim daha almadım nasipse alıcam bi ev tutabilsek ona göre dizcem inşallahcanım aldınmı almadınmı bilmiyorum kimsede yorum yapmamış ama 2 teyzemde kendi evlerinde koltuklarını kullanıyor, biri köşe biri çekyat ikiside çok memnun. Ablamda yatak baza ve başlığını almıştı. ( Enza & Yataş) oda çok memnun. Bence enza biraz basic modeller yapıyor. yani şeklini beğendiysen kalite konusunda hiç düşünme derim
Merhaba kızlarr
Enza home ürünlerini kullanan var mı aranızda ? Ben alegra koltuk yatak ve yemek takımını beğendim almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Bende enzayı seçtim canm hatta senn koltuk takımınn köşesini aldm üç aydır kullanıyoruz doğru karar vermişiz teşekkür ederimmmerhaba canım biz koltuk takımımızı,tv ünitesini Eki Görüntüle 1737925 Eki Görüntüle 1737926 Eki Görüntüle 1737925 Eki Görüntüle 1737926 Eki Görüntüle 1737927 ve yemek masasını falan enza dan aldık.abimler 3 yıldır kullanıyorlar çok memnunlar inşallah biz de pişman olmayız.
bak fotoğraflarını da atayım sana
Bende enzayı seçtim canm hatta senn koltuk takımınn köşesini aldm üç aydır kullanıyoruz doğru karar vermişiz teşekkür ederimm
Canim kose takimi ve yemek odasini 4 yildir kullniyorum. Kose takimi iyi cikti ama yemek masam ve sandalyelerim sarardi malesef
Evet hem sandalyeleri hem masasi sarardi bak modelinide yollayayim sana ama kose takiminda sikinti olmadi hic sadece bardak koyasam kenarina izi kaliyor gerci oda geciyor sonraYemek masaniz beyaz miydi peki?
Evet hem sandalyeleri hem masasi sarardi bak modelinide yollayayim sana ama kose takiminda sikinti olmadi hic sadece bardak koyasam kenarina izi kaliyor gerci oda geciyor sonra
Ne zamandır kullanıyor acaba canımablam kullanıyor çok memnun ...
Aradik birde eviniz cok gunes aliyor ozaman zaten sararmaya karsi garantimiz yok dediler. Modelleri cok guzel ama kullanimini sevmedimbenim masam ve sandalyem de beyaz...korktum şimdi ya benimki de sararırsaaaa
Ezanın modelleri çok güzel. Ama kalitesinden hiç memnun kalmadımkeske almasaydım 6 bucuk milyar para verdim bide sehpalarla