- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Aynen:) kız teyzesi selenimiz gelecek inşallahthemis1990 .!.:bebekçeğiz fazla doz caps karikatür aldı tabi yerinde duramaz kız mı erkek mi
oyyys maşallah bayılırımAynen:) kız teyzesi selenimiz gelecek inşallah
Söyle 4, 5 yasına gelince ikinci iyi olur.bende hemen bi tane daha olsun inş arkadan erkek olursa bu doğum faslını kapatcam beni sarstı:)inş.birde kızın olsun iki iyidir.oyyys maşallah bayılırımkız çocuklarına benim oğlan büyüp yaramazlığı bıraktığında sırf kız anası olabilme ihtimali
için bir tane daha yapacağım
sağol canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versinSöyle 4, 5 yasına gelince ikinci iyi olur.bende hemen bi tane daha olsun inş arkadan erkek olursa bu doğum faslını kapatcam beni sarstı:)inş.birde kızın olsun iki iyidir.
Aynen benim gibi canım bir oğlum vardı bu da kız şükür Allah gönlüme gore verdi.erkek olsaydı3. Düşünürdüm kesin kızları çok seviyorumSöyle 4, 5 yasına gelince ikinci iyi olur.bende hemen bi tane daha olsun inş arkadan erkek olursa bu doğum faslını kapatcam beni sarstı:)inş.birde kızın olsun iki iyidir.
Ohh maasallah ne güzel ya:)Aynen benim gibi canım bir oğlum vardı bu da kız şükür Allah gönlüme gore verdi.erkek olsaydı3. Düşünürdüm kesin kızları çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?