Ya trthd de yayınlanıyor. Ben orda izliyorum. Eski bölümler ama ilk defa izliyorum :))
Şimdi kaydettin ya aşşağıda kaydettiğin sesin linki var. kopyala yapıştır yapıyosun..
aynen ben de trthd den izliyorum harika ya tam benlik işteBen arada izliyorum canım trthd veriyor
Koz bune biz bunu bir hafta yerizçeşit yemek yapmıyorum ben genelde tek çeşit oliii bizimkide büyük ihtimalle tost
Bugünki menüm;
Yayla çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Dolma
Kabak çiçeği sarması
Kabak yemeği
Ayran
Salata
Karpuz
Dondurma
Sanırım acıktım
canım sorma ya gezmeye gittik midemi bir sancı tuttu bir kusma tuttu
Ben başka bir şey gördüm o zaman tv de. Ya da orda da yayınlanıyordur bilmiyorum.
Adamlar vahşi doğanın içinde yardımsız, araçsız yaşıyorlar o mu?
işte bu süper bir özellik diğerinde dikkat etmek insanı esktra yoruyorduAnacim burda alinti yapiliyor demi yeni farkettim yes bee
Bugünki menüm;
Yayla çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Dolma
Kabak çiçeği sarması
Kabak yemeği
Ayran
Salata
Karpuz
Dondurma
Sanırım acıktım
http://vocaroo.com/i/s0A5BwMr2CufYa trthd de yayınlanıyor. Ben orda izliyorum. Eski bölümler ama ilk defa izliyorum :))
Şimdi kaydettin ya aşşağıda kaydettiğin sesin linki var. kopyala yapıştır yapıyosun..
ondan mı onki ponki toriroyu söyledinEtiket yapim dedim kimse aklıma gelmiyor. Biri şarkı söyle dediğinde de aklıma bir sey gelmemesi gibi oldu.
Trthd yi çok izliyorum bende genelde belgesel oluyor hayvanlarla ilgili çok seviyorumaynen ben de trthd den izliyorum harika ya tam benlik işte
Güneş çarpmış olmasıncanım sorma ya gezmeye gittik midemi bir sancı tuttu bir kusma tuttu
çok kötüydüm yeni yeni kendime geliyorum
mert desen onun da ayağı incinmiş acıyıııııı acıyııı diye ortalığı inletti
tüh ya şansıma tüküreyim olsun bir gün yine foto günü yaparız görürüm
Haha, sus kız nazar değerse seni muhatap alacağımÖzel albüm dedin içimi erittinciciklerin yanına koy
olabilir canım çok kötüydüm cidden neyse ki şimdi fena sayılmamTrthd yi çok izliyorum bende genelde belgesel oluyor hayvanlarla ilgili çok seviyorum
Güneş çarpmış olmasın
Napmışım kız bensana da bu yakışır bibi ihtirsalı kadın
bihterden hürrem den ne farkın var
anaam sesin ne kadar tuhaf. Daha önce hiç tanıdık gelmeyen bie ses gibi. O ne oluyosa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?