Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bir tek ben mi bu kadar cok guluyorum sana yaa ay gulesimi getiriyon
Niye kız tipim mi bozuk bir sen guluyon bu kadar sıkıştırırım tenhada valla
ya sonra artık kocam benle ilgilenmiyor diye bdvye konu açarsın halinden memnun olmak lazım
Sonunu düşünmek lazım elindekinin kıymetini bileceksin kiminin saçı kel olsa kocası fark etmez ama benim kocam bıyıklarımı fark ediyor huhuuu
bende silk n kini araştırıyorum güzel diyorlar seninki nasıl markası ne
Cahillik başa bela anacim ne diyor la bu dedim başta okurken aklıma neler geldi

Arada L var kocaman

yok kız yazık yaaa
adam dört dönüyor etrafımda
çok kızarsam belkı teklıf ederım benana

Benimki de dört dönüyor . Aslinda bu kadar aciyacagini bilmiyordum ogrenmis oldum hahaha

Afiyet olsun canım. Ben yedim ,bulaşıklari hallettim,havuz basinda kızımın keyfini bekliyorum,bu saat oldu hala suda balik
Sagol cnaim ohh size valla.. Benimki pisiyo yicem birazdan.

ben hem yıyorum hem yazıyorum. sevıyorum yaa pc basında yıyıp takılmayı

Ben de cok seviyorum oyle yaa.

Siyaseti konuya taşıyan, geyik yapan ya da inadına alıntı yapan birileri varsa neden üyeler banlanmıyor da konu kapanıyor?
Çok sert ve anlamsız bence.
Selam hoşgeldin

Değil mi ya?
Bende konu kapatılmasına mana veremiyorum sadece o konuda değil her konuda.
Polemiğe giren hakaret edenler banlansın konu neden kapanıyor

Her üye kendince düşüncelerini dile getiriyor kimi polemiğe giriyor vs.

Sadece geyik değil , genel olarak açılan konuların bir tanesinde diyelim ki polemik var veya hakaret var veya gönderme var..

Kurallara aykırı yorum yapan veya hakaret içerikli yorum yapan birine forum kuralları gereği ceza verildiğini de farz edelim

Konunu da açık kalsın.

Biri gelsin kural dışı bir yorumda bulunsun ve kurallar gereği ceza alsın ama konu yine açık kalsın.

Yani başkası gelse o yazdığı hakaret dolu mesajı veya göndermeyi görse ve alıntılasa , tekrardan yeni bir polemik doğabileceğinden ötürü kapatılabilir bence. Bu benim fikrim..

O anda ceza alan üyenin , ceza süresi bittiğinde siteye geri dönüp , attığı mesajını alıntılayıp ona karşılık veren tüm üyelere cevap verebilir .Ve bu yeniden bir polemiği doğurabilir.

Zaten her polemiğin olduğu topik kapanıyor diye bir durumda söz konusu değil =/

Biyik konusuyosunuz o zaman ben de benden gereksiz bi bilgiyle devam edeyim ben sarisinim oyle aman aman bi biyigim yok bi de gittim 3 aydir felan bekleyen dip boyami yaptirdim hih en guzeliniz ben oldum(fucur calismalari 1 2 1 2)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…