- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
ya sonra artık kocam benle ilgilenmiyor diye bdvye konu açarsın halinden memnun olmak lazımYok olmaz kocam benle ilgileniyor bıyıklarımı fark ediyor aşkımızın simgesi onlar
Kız banada yapsana tükkanınmı var
Yol geçen hanı benim ev görüncekin kaynı bile kaldı bende
Oglumda sarı ama bıyıkları esmer ne alakaysa
Tisikkir iderim bebisim
biliyordum zaten bu ara herkeste bir ilgi görme çabası falan ne oluyoruz nereye gidiyor bu kk hatunlari
Ozelden aticam mobilden uyari veriyor pc de degilim tatlim. bak sonra sucu sana atiyorlar sen baslattin diye emin misinSen bana bişey atcaktın, boşa gitmiş olmasın bari başlık, at da :)
Hahahaha hoşgeldinEski konuyu bilmiyorum baslikta fitne fucur gorunce geldim. ne demis atalar dotu yere yakin olandan kork.potansiyelimi gostereyim dedim
Evelynn sen mi yapıyon kız lazeri nerde yapıyon kaça yapıyon bana bir söyle düşünüyorumda param tanıdığa gitsin
Yok gı ev tipi lazerler varya lumea falanÖyle gel yapayım
Yok kız yazdım yukarda ev tipi lazerle
bende silk n kini araştırıyorum güzel diyorlar seninki nasıl markası ne
Eski konuyu bilmiyorum baslikta fitne fucur gorunce geldim. ne demis atalar dotu yere yakin olandan kork.potansiyelimi gostereyim dedim
gerçekten etkili mi memnunmusun kızBenimki de philips lumea. Baya memnunum tavsiyeliyorum
Hosbuldum canimHahahaha hoşgeldin
gerçekten etkili mi memnunmusun kız
Ehehe, haklılarOzelden aticam mobilden uyari veriyor pc de degilim tatlim. bak sonra sucu sana atiyorlar sen baslattin diye emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?