Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ben benımkıne agda teklıf ettım gecen gün
artık nasıl bir his oldugunu bılıyor

Ben benimkine agda yapmadim en feci iskenceyi yaptim. Su tüy dokucu kremle göğüs killarini aldim. Anaam onlar cikana kadar bu yandi bitti kasintidan. Bir daha tovbe etti hahah. Gerci ben hic almiyorum cunku vakti zamaninda lazer yapmistim

Yine kib yagmuru oldu demekki. Ne olurdu ki her yazani üzerine alınmasalardı. Neyse sağlık olsun.

Aynen oyle oldu. Oysa egleniyorduk ne guzeldi her sey..

onlar kasındırıyor muydu?

kızlar benim ev otele döndü iyice bugün de görümcem kalacak mış
Yol geçen hanı benim ev görüncekin kaynı bile kaldı bende
o sarıydı dimi? ondan ötürü onunkıler bellı olmuyordur
Oglumda sarı ama bıyıkları esmer ne alakaysa
Her mesaj olay yaaaaaa :d
Tisikkir iderim bebisim
İvit

hatta deniz de benim naBacaz hahahaha :)
biliyordum zaten bu ara herkeste bir ilgi görme çabası falan ne oluyoruz nereye gidiyor bu kk hatunlari

Aklimda bogurtlenkusu oyle kaldi ben ne yapayim

mune dah önce söylemişti forum kurallarına uyulmayan konu kapatılır ve gerekirse üyeler banlanırmış ama konu kapanıyormuş yani yapacağım bişey yok demişti

Değil mi ya?
Bende konu kapatılmasına mana veremiyorum sadece o konuda değil her konuda.
Polemiğe giren hakaret edenler banlansın konu neden kapanıyor

Kuralları çiğnemeyen diğer üyelere de haksızlık bu. Aynen sadece bu konu için değil, misal siyasette sırf birileri kuralları çiğnedi diye kapandı diyelim, konuya yorum yapmak isteyen diğer üyeler ne yapsın? O konu için fikir beyan edemeyecekler?

Alıntıları hep uyardık zaten ,geyikte munede gelmişti,onuda affetmiştir diye düşünüyorum. Ben görmedim o mesaji arada kaynadı demekki
bence birileri kiblemiş hatta sayısı fazladır ki mune sinirlenmiş geyikte olunca birkaç alıntı tuz biber olmuş neyse artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…