İvitTatillerde abuk sabuk konu açan ergen sen misin yoksa
evet güzeldir konyaGuzel şehriniz var :) Ailem burada oturuyor 3 senedir
evet işte ya o mesaj bende ondan bahsediyordum ne diyor ya diyip okumamıştım tam bizim mesajların arasında kalmış olması lazımYa kizlar kizin biri geldi oh olsun iyi yaptim devletin basinda gormek istmeiyorum falan filan demisti ya hatirliyor musunjz? O mesaj iste. Sayfa kac bilmiyorum..
Annemde ters ters baktı bana evi toplamaya geldi kadın onca yolu kaçırmayım bari.benana çok iyiymiş yaaa. ara sıra kullanıcam
bilenler dısında kımse anlamz gercı
Ya kizlar kizin biri geldi oh olsun iyi yaptim devletin basinda gormek istmeiyorum falan filan demisti ya hatirliyor musunjz? O mesaj iste. Sayfa kac bilmiyorum..
Evet maalesef o mesaj..evet işte ya o mesaj bende ondan bahsediyordum ne diyor ya diyip okumamıştım tam bizim mesajların arasında kalmış olması lazım
Selam kızlar. Öbür konu kapanmış, üzüldüm, o kadarda ugraştık açtırmak için,söz vermiştik muneyeÜzüldüm şimdi.
ben benımkıne agda teklıf ettım gecen günBibibella seni yanlislikla alintiladim
Sey ya aynen iy kac kere gordum koltuk altinda kili olan kadin. Benim.kocamin bile olmaz olamazken bir kadina tahammul edemiyorum oyle killi killi
Yine kib yagmuru oldu demekki. Ne olurdu ki her yazani üzerine alınmasalardı. Neyse sağlık olsun.Evet maalesef o mesaj..
Maalesef elanaz kapandi. Biz de uzulduk.
mune dah önce söylemişti forum kurallarına uyulmayan konu kapatılır ve gerekirse üyeler banlanırmış ama konu kapanıyormuş yani yapacağım bişey yok demiştiSiyaseti konuya taşıyan, geyik yapan ya da inadına alıntı yapan birileri varsa neden üyeler banlanmıyor da konu kapanıyor?
Çok sert ve anlamsız bence.
Merhaba
Siyaseti konuya taşıyan, geyik yapan ya da inadına alıntı yapan birileri varsa neden üyeler banlanmıyor da konu kapanıyor?
Çok sert ve anlamsız bence.
Alıntıları hep uyardık zaten ,geyikte munede gelmişti,onuda affetmiştir diye düşünüyorum. Ben görmedim o mesaji arada kaynadı demekkibence geyik değildi kızlar. hakaret içeren mesajlar yüzünden kapandı. ben gördüm o mesajı şimdi. kapanır tabii o mesajdan sonra konu. feci çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?