Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

evet işte ya o mesaj bende ondan bahsediyordum ne diyor ya diyip okumamıştım tam bizim mesajların arasında kalmış olması lazım
Evet maalesef o mesaj..

Selam kızlar. Öbür konu kapanmış, üzüldüm, o kadarda ugraştık açtırmak için,söz vermiştik muneye Üzüldüm şimdi.

Maalesef elanaz kapandi. Biz de uzulduk.

Siyaseti konuya taşıyan, geyik yapan ya da inadına alıntı yapan birileri varsa neden üyeler banlanmıyor da konu kapanıyor?
Çok sert ve anlamsız bence.
mune dah önce söylemişti forum kurallarına uyulmayan konu kapatılır ve gerekirse üyeler banlanırmış ama konu kapanıyormuş yani yapacağım bişey yok demişti

Selam hoşgeldin

Siyaseti konuya taşıyan, geyik yapan ya da inadına alıntı yapan birileri varsa neden üyeler banlanmıyor da konu kapanıyor?
Çok sert ve anlamsız bence.

Değil mi ya?
Bende konu kapatılmasına mana veremiyorum sadece o konuda değil her konuda.
Polemiğe giren hakaret edenler banlansın konu neden kapanıyor

bence geyik değildi kızlar. hakaret içeren mesajlar yüzünden kapandı. ben gördüm o mesajı şimdi. kapanır tabii o mesajdan sonra konu. feci çünkü
Alıntıları hep uyardık zaten ,geyikte munede gelmişti,onuda affetmiştir diye düşünüyorum. Ben görmedim o mesaji arada kaynadı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…