bende canım konya da oturuyorum :)Bayan umutlu suan konyadayim ben :)
Olsun kimlik sormuyoruz burda gel gel
Bayan umutlu suan konyadayim ben :)
bulamam kı şimdi kedı atsınhangi video ya onu izlememişim galiba
bize de link atsan ya yasak mı ki merak ettimYa tamam kizlar kesin bu sebeple kapandi. Hatirladim simdi. Cok uyuz oldum.
Olmaz olsun öyle modaYa kizlar bıyık artik moda. Butun kadinlarda var. Rahat olun
hangi konu.Ya tamam kizlar kesin bu sebeple kapandi. Hatirladim simdi. Cok uyuz oldum.
o sarıydı dimi? ondan ötürü onunkıler bellı olmuyordurKıskanıyor bence kendinden fazla tüyüm var diye.ellerimde onun ellerinden büyük bacak boyumuz onun 99 cm benim 98 cm terzi benimki yanlıştır diye tekrar ölçtü
bizede söyle bilgecee@Bilgece bana da desene hangi msj
Tatillerde abuk sabuk konu açan ergen sen misin yoksabibicim canım seni severim bilirsin ancak ben bu topige gelemem bi tanem.
baksana +18 diyo ben daha 15 yaşındayım
bende karatay da oturuyorum :) rumi otelin oradaAilemin yanindayim canim suan tatile geldim Karatay
Müsaitiz hemde akşam daha müsaitizakşam musayitseniz bir ara ofis dayiynan ugrarik öptüm :)
Gel öpücem seniAllahım günah yazmada.su kadınların naif yapısına hiç gidiyor mu bıyık tövbe Estağfurullah. Alması bi dert
Olmaz olsun öyle modabide koltuk altını bırakma modası vardı bööğğğ kokar ya kokar
hangi konu.
@Bilgece bana da desene hangi msj
bizede söyle bilgecee
Tatillerde abuk sabuk konu açan ergen sen misin yoksa
Guzel şehriniz var :) Ailem burada oturuyor 3 senedirbende canım konya da oturuyorum :)
adam haklı ama benana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?