Kız annem kızıyor neye guluyorsan banada göster diye benana didim bende
hoşbuldum bebeimm.. Boyle bi konuya ihtiyacımız vardı hakkatenSağol beybi hoşgeldin
Aa bana da link atsaan gozumuzden kacmis gormedim.evet bir siyasi mesajı buldum. ve feci sert. nedenlerden biri
bibicim canım seni severim bilirsin ancak ben bu topige gelemem bi tanem.
baksana +18 diyo ben daha 15 yaşındayım
Dedim şu alıntıyı bi düzenlim kara deliğe kadar gider sonraBayan umutlu suan konyadayim ben :)
benana çok iyiymiş yaaa
evet bir siyasi mesajı buldum. ve feci sert. nedenlerden biri
Hadi ya neresindesinBayan umutlu suan konyadayim ben :)
attım bakAa bana da link atsaan gozumuzden kacmis gormedim.
ya ben gördüm hatta o benim mesajdan sonramıydı neydi okumadım tam arada kaynamıştı mesaj bulamadım ama baktımdaAa bana da link atsaan gozumuzden kacmis gormedim.
evet vıdeodan gördümBen konunun başından beri diyordum benana diye kimse gulmuyordu meğersem bilmiyormuşsunuz
Ailemin yanindayim canim suan tatile geldim KaratayHadi ya neresindesin
hangi video ya onu izlememişim galibaevet vıdeodan gördüm
bılmıyordum benana
Yani o yüzden değilse eğer, dün yapılan geyikler de affedilmişti dün, o zaman geriye bi tek bugünün geyikleri kalıyor ama dünün geyiği affedilmişken bugünün geyiği neden problem olsun. Siyaset de yok diyosun.baktım. valla alltan laf sokma yok. geyik var bol bol. o kadar
aynı anda sormuşuz
Kıskanıyor bence kendinden fazla tüyüm var diye.ellerimde onun ellerinden büyük bacak boyumuz onun 99 cm benim 98 cm terzi benimki yanlıştır diye tekrar ölçtüo ufak tüyler herkeste var
eşin abartıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?