- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
kim dikibiz bişey yapmadık laf falan sokmadık zira böyle geyikle meşgulduk ama arada bir iki laf sokan mesaj atan vardı sanırım
Yok kız öyle de değil ya abartıyor işteAnaaa o kadar cok mu biyigin var ya? Frida kadar var mi?
He gül üstümden prim yap pala remziye çıkacak adımAy senin mesajların beni öldürüyor : DDDDDDDDDDDDd
ayy bu nee bu kadar değil ya yakından bakınca belli oluyor işte ben biraz geç alıyorum sanırım.bacakta hiç tüy yok bıyık çıkacağına o çıksaydı keşkeböyle degıldır heralde
yeni gordum,şekerim
Bence bize normalde sinir olanlar konuyu gorup kibliyorlar.
baktım. valla alltan laf sokma yok. geyik var bol bol. o kadar@Bilgece bak ya
ses kaydı olayını @Margarikotin hatırlattı bi kere
ama onlara mune de gülmüştü ya o yüzden değildir bence. Dün yapılan geyikler filan bağışlanmıştı, yoksa zaten şu an banlı olurduk. Bugün ne konuştunuz onu da ben bilmiyorum, bugün yoktum. Birilerine alttan laf sokma yüzünden kapandı diyolla
o ufak tüyler herkeste varYok kız öyle de değil ya abartıyor işte
He gül üstümden prim yap pala remziye çıkacak adım
ayy bu nee bu kadar değil ya yakından bakınca belli oluyor işte ben biraz geç alıyorum sanırım.bacakta hiç tüy yok bıyık çıkacağına o çıksaydı keşke
ay hatırlamıyorum o ara geyik yapıyorduk profillerimize bakıyorduk falan çok dikkat etmedim ama öyle banlanacak bişey yoktu bencekim diki
Kız annem kızıyor neye guluyorsan banada göster diye benana didim bendehalbuki bir ipe bakar
bir ağdaya bakar
2 adımda bıter iş ama benana
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor
Edit:nugun değil bugun
Ya kiz biz o ozelden yazan kisiyle ilgili yazdik diye kapanmis olmasin sakin? Laf sokmadik ki o kendini biliyordu. Bana hakaret etti kiz resmen. Bi de zaten ister nickle ister nicksiz birilerinin hakkinda konusabilirdik.bogurtlenkusu biz bugun burayi actik konustik evet ama cok degil sanirim.
Sağol beybi hoşgeldin
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor
Edit:nugun değil bugun
bibicim canım seni severim bilirsin ancak ben bu topige gelemem bi tanem.Burda herşey free başlıktanda belli olduğu üzeredenizmi gelmesin bıralara kış kış
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?