Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Anaaa o kadar cok mu biyigin var ya? Frida kadar var mi?
Yok kız öyle de değil ya abartıyor işte
Ay senin mesajların beni öldürüyor : DDDDDDDDDDDDd
He gül üstümden prim yap pala remziye çıkacak adım
böyle degıldır heralde
ayy bu nee bu kadar değil ya yakından bakınca belli oluyor işte ben biraz geç alıyorum sanırım.bacakta hiç tüy yok bıyık çıkacağına o çıksaydı keşke

Bence bize normalde sinir olanlar konuyu gorup kibliyorlar.

Ya kiz biz o ozelden yazan kisiyle ilgili yazdik diye kapanmis olmasin sakin? Laf sokmadik ki o kendini biliyordu. Bana hakaret etti kiz resmen. Bi de zaten ister nickle ister nicksiz birilerinin hakkinda konusabilirdik. bogurtlenkusu biz bugun burayi actik konustik evet ama cok degil sanirim.

baktım. valla alltan laf sokma yok. geyik var bol bol. o kadar

o ufak tüyler herkeste var
eşin abartıyordur

KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor

Edit:nugun değil bugun[/QUOTE]
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.

KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor

Edit:nugun değil bugun
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]
aynen

Evet bizimki konuya uygundu. Nick vermeden düşüncelerimizi söyledik ondan değildir bana hala geyikten gibi geliyor.

Edit:nugun değil bugun
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]
sıcakkk tam içanadolu iklimi diyorsun rüzgarsız kurak ve sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…