Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Anaaa o kadar cok mu biyigin var ya? Frida kadar var mi? :KK70::KK70::KK70:
Yok kız öyle de değil ya abartıyor işte:eek:
Ay senin mesajların beni öldürüyor : DDDDDDDDDDDDd
He gül üstümden prim yap pala remziye çıkacak adım
kaytan-biyikli-kadin_350591_m.jpg
böyle degıldır heralde :KK70:
ayy bu nee bu kadar değil ya yakından bakınca belli oluyor işte ben biraz geç alıyorum sanırım.bacakta hiç tüy yok bıyık çıkacağına o çıksaydı keşke

Bence bize normalde sinir olanlar konuyu gorup kibliyorlar.

Ya kiz biz o ozelden yazan kisiyle ilgili yazdik diye kapanmis olmasin sakin? Laf sokmadik ki o kendini biliyordu. Bana hakaret etti kiz resmen. Bi de zaten ister nickle ister nicksiz birilerinin hakkinda konusabilirdik. bogurtlenkusu bogurtlenkusu biz bugun burayi actik konustik evet ama cok degil sanirim.:-)

@Bilgece bak ya :KK70:
ses kaydı olayını @Margarikotin hatırlattı bi kere :KK70:
ama onlara mune de gülmüştü ya o yüzden değildir bence. Dün yapılan geyikler filan bağışlanmıştı, yoksa zaten şu an banlı olurduk. Bugün ne konuştunuz onu da ben bilmiyorum, bugün yoktum. Birilerine alttan laf sokma yüzünden kapandı diyolla :KK70:
baktım. valla alltan laf sokma yok. geyik var bol bol. o kadar

Yok kız öyle de değil ya abartıyor işte:eek:

He gül üstümden prim yap pala remziye çıkacak adım
ayy bu nee bu kadar değil ya yakından bakınca belli oluyor işte ben biraz geç alıyorum sanırım.bacakta hiç tüy yok bıyık çıkacağına o çıksaydı keşke
o ufak tüyler herkeste var
eşin abartıyordur :KK53:

KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor

Edit:nugun değil bugun[/QUOTE]
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.

KediAnnesi, post: 42181560, member: 539631"]Nerde yaşıyosun burada dün fırtına cıktı nugunde esiyor

Edit:nugun değil bugun
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]
aynen

Ya kiz biz o ozelden yazan kisiyle ilgili yazdik diye kapanmis olmasin sakin? Laf sokmadik ki o kendini biliyordu. Bana hakaret etti kiz resmen. Bi de zaten ister nickle ister nicksiz birilerinin hakkinda konusabilirdik. bogurtlenkusu bogurtlenkusu biz bugun burayi actik konustik evet ama cok degil sanirim.:-)

Evet bizimki konuya uygundu. Nick vermeden düşüncelerimizi söyledik ondan değildir bana hala geyikten gibi geliyor.

Edit:nugun değil bugun
Konyada.burda ne esinti ne bişey, agzım burnumda atlet,sort.elimde soda yuvarlanıyorum bir o yana bir bu yana.Birde sıkıcııııı cok fena.[/QUOTE]
sıcakkk tam içanadolu iklimi diyorsun rüzgarsız kurak ve sıcak:KK47:

Back