Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bizim burda dügün baldız şarkısı çalıyor

Bıyık göndermesi hiç bitmez eşimin sağolsun.sık sık göreve gider 1 ay gelmez eşim.gelmeye yakın isteklerini söyler ilk isteği bıyığını almayı unutma.bir keresinde de bıyıkların terlemis delikanlı dedi bana kendi de sarışın tüysüz:KK67:

Anaaa o kadar cok mu biyigin var ya? Frida kadar var mi? :KK70::KK70::KK70:

Bıyık göndermesi hiç bitmez eşimin sağolsun.sık sık göreve gider 1 ay gelmez eşim.gelmeye yakın isteklerini söyler ilk isteği bıyığını almayı unutma.bir keresinde de bıyıkların terlemis delikanlı dedi bana kendi de sarışın tüysüz:KK67:

Ay senin mesajların beni öldürüyor : DDDDDDDDDDDDd

kaytan-biyikli-kadin_350591_m.jpg
böyle degıldır heralde :D

Yaaa ben bi seu yapmadim. Ses kaydi bogurtlenkusu bogurtlenkusu nun basinin altindan cikti.
Foto eklemek de senin basinin altindan cikti hiiiii. Ama sanirim.kibleniuorduk gencler. Ondan olabilir. Oysa siyaset falan hic konusmadik. Kiblenecek bi sey de yaomadik ama oldu bi kere saglik olsun..

Bence bize normalde sinir olanlar konuyu gorup kibliyorlar.

@Bilgece bak ya :D
ses kaydı olayını @Margarikotin hatırlattı bi kere :D
ama onlara mune de gülmüştü ya o yüzden değildir bence. Dün yapılan geyikler filan bağışlanmıştı, yoksa zaten şu an banlı olurduk. Bugün ne konuştunuz onu da ben bilmiyorum, bugün yoktum. Birilerine alttan laf sokma yüzünden kapandı diyolla :D

feci geyik yapmısınız kızlar. baktımda şimdi. var ya yolacam hepinizi:KK53::KK53:
resimler şarkılar. sesler.

Ya bin didimki ses koyamıyorum fotp koyayım sonra bu kıskançlar kıskandı :63::KK53:

Teşekkür ederim, süslü pullu parlak şeyler bana göre değil :)

Özel albüme koyarım :KK8:

Özel albüm dedin içimi erittin :KK8: ciciklerin yanına koy :KK70:

Benim eşimde bıyıklarımı alınca sıhatler olsun der traş oldun ha :KK70:

@Bilgece bak ya :KK70:
ses kaydı olayını @Margarikotin hatırlattı bi kere :KK70:
ama onlara mune de gülmüştü ya o yüzden değildir bence. Dün yapılan geyikler filan bağışlanmıştı, yoksa zaten şu an banlı olurduk. Bugün ne konuştunuz onu da ben bilmiyorum, bugün yoktum. Birilerine alttan laf sokma yüzünden kapandı diyolla :KK70:
biz bişey yapmadık laf falan sokmadık zira böyle geyikle meşgulduk ama arada bir iki laf sokan mesaj atan vardı sanırım :KK47:

Back