Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geldim harekete ihtiyacım var.yandım bu sıcakda slm hanımlarsoğukluk yokmu
Bıyık göndermesi hiç bitmez eşimin sağolsun.sık sık göreve gider 1 ay gelmez eşim.gelmeye yakın isteklerini söyler ilk isteği bıyığını almayı unutma.bir keresinde de bıyıkların terlemis delikanlı dedi bana kendi de sarışın tüysüz![]()
Bıyık göndermesi hiç bitmez eşimin sağolsun.sık sık göreve gider 1 ay gelmez eşim.gelmeye yakın isteklerini söyler ilk isteği bıyığını almayı unutma.bir keresinde de bıyıkların terlemis delikanlı dedi bana kendi de sarışın tüysüz![]()
Yaaa ben bi seu yapmadim. Ses kaydibogurtlenkusu nun basinin altindan cikti.
Foto eklemek de senin basinin altindan cikti hiiiii. Ama sanirim.kibleniuorduk gencler. Ondan olabilir. Oysa siyaset falan hic konusmadik. Kiblenecek bi sey de yaomadik ama oldu bi kere saglik olsun..
böyle degıldır heralde![]()
![]()
olabilir forumda eğlenceyi çekemeyen arkadaşlar mevcut benceBence bize normalde sinir olanlar konuyu gorup kibliyorlar.
halbuki bir ipe bakarAyy bu nasıl öpüşüyordur ya tiken tiken![]()
feci geyik yapmısınız kızlar. baktımda şimdi. var ya yolacam hepinizi
resimler şarkılar. sesler.
Teşekkür ederim, süslü pullu parlak şeyler bana göre değil :)
Özel albüme koyarım![]()
Benim eşimde bıyıklarımı alınca sıhatler olsun der traş oldun haBıyık göndermesi hiç bitmez eşimin sağolsun.sık sık göreve gider 1 ay gelmez eşim.gelmeye yakın isteklerini söyler ilk isteği bıyığını almayı unutma.bir keresinde de bıyıkların terlemis delikanlı dedi bana kendi de sarışın tüysüz![]()
Antalya gibi biyerde klimasız yaşanırmı yahubiz izmirdeyiz hep açık hayat bana güzel ya
![]()
biz bişey yapmadık laf falan sokmadık zira böyle geyikle meşgulduk ama arada bir iki laf sokan mesaj atan vardı sanırım@Bilgece bak ya
ses kaydı olayını @Margarikotin hatırlattı bi kere
ama onlara mune de gülmüştü ya o yüzden değildir bence. Dün yapılan geyikler filan bağışlanmıştı, yoksa zaten şu an banlı olurduk. Bugün ne konuştunuz onu da ben bilmiyorum, bugün yoktum. Birilerine alttan laf sokma yüzünden kapandı diyolla![]()
halbuki bir ipe bakar
bir ağdaya bakar
2 adımda bıter iş ama benana![]()