- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Allah seni ne yapmasın, nerden aklına geldi2.si Adile nasitin ziline benziyor hababam sinifindaki
Hahahahahah o küçük ablaı dahaSu sondaki nedir abla
Hepsi canavar gibi ama sondaki porsumus gibi
2.si Adile nasitin ziline benziyor hababam sinifindaki
o nasıl olmuş yaHshsh kiz ne kazanmasi ben pro olunca yarismadan çekiliyorum hediyemi aldim demistimtabi oyle cekilmek olmuyor. 6 oy almistim hahahahaha anne terlogi kurabiyesi yapmistim canim. Benimle ayni kurabiyeyi benden sonra yapan biri de 26 oy almisti hala nasıl oldu anlamis degilim
Katil yemek yarismasina da versinler. Artik ilk 3e veriyorlar sekerim.
hayal dünyaları çok geniş olabilir yaniValla ya, bunu şimdi orasına burasına sürtüp hamile kalmış olabilirmiym diye bile konu açılabilir, malum hayal Güçleri baya geniş oluyor
Allah seni ne yapmasın, nerden aklına geldi
Hahahahahah o küçük ablaı dahaoff ya Oda buna benzer bişi
hahahhahahaahhahahahahahah Allah iyiliğini versiiinn
hahaha Vallahi kullanırlarYa prezervatif diye kullananlar bile cikabilirbdv cosar artik
o nasıl olmuş yaneyse pro olmuşsun boşver ama bakayım bir ara güzeldirkurabiyen bence
hayal dünyaları çok geniş olabilir yani
corap bile kullaniyorlarmis dun themis koymustu yani artik herseyi beklerim benhahaha Vallahi kullanırlar
Uyumuyor ki sagol bi iyilessegecmis olsun kizin hazir uyuyorken uyu dinlen
önemli olan katılmak benceYa terlige benziyodu terliksi bi sey olmustu da
Su sondaki nedir abla
Hepsi canavar gibi ama sondaki porsumus gibi
Ay yok artık ya bim poşeti kullansınlar bari ayularcorap bile kullaniyorlarmis dun themis koymustu yani artik herseyi beklerim ben
pişt kötülüğü çağırma ağzını hayra açÇok pis banlanıcaz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
önemli olan katılmak benceolmuştur o güzel
Çok piste içime doğar biliyor musn böyle şeyler ay şöyle olmasa bari derim 1 haftaa 3-5 saate olur yapişt kötülüğü çağırma ağzını hayra aç
Çorabı prezervatif olarakmı kullanıyorlarmıscorap bile kullaniyorlarmis dun themis koymustu yani artik herseyi beklerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?