Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Verecek fikir bulamadım ben. Adam bayağı kadını kullanıyor yazık. Hem de her türlü.

Aynen aynen. Bana normal gelmedi. Cinsel durtuleri olan bir insan neden sadece bir seyi yaptirsin ya cok igrenc.. kadini bir arac olarak gorup kenara atiyor cok tuhaf..

Aynen aynen. Bana normal gelmedi. Cinsel durtuleri olan bir insan neden sadece bir seyi yaptirsin ya cok igrenc.. kadini bir arac olarak gorup kenara atiyor cok tuhaf..

Diğer konularda da öyleymiş ya. 'Sen bilmezsin, sen yapamazsın.' Maaşına el koyup harçlık vermek? Yok gereksiz para harcıyorsunlar. Bir de ikisi de bilgisayar mühendisi. Resmen karısını malı görüyor.
Evlenirken bu kadar mı kör oluyoruz biz kadınlar bilmiyorum.

Ya evet evet. Cok bencil. Ama askere gidecekmis bu bencillikle cok ceza yer o.
Insan ne diyecegini bilmiyor..

yani yazık kadına ama ezdirmesin okadar kendini allah allah nasıl kadınlar var yahu

Ya evet evet. Cok bencil. Ama askere gidecekmis bu bencillikle cok ceza yer o.
Insan ne diyecegini bilmiyor..
yani yazık kadına ama ezdirmesin okadar kendini allah allah nasıl kadınlar var yahu

Adam psikojik şiddette üste olmuş resmen. Kadını o kadar ezik ve aciz hissettirmiş ki kadın da kendini öyle zannediyor. Ağzını açsa adam hemen kadını sindiriyor, eziyor. Güçlü karakterli olmak zordur, çünkü çok sorumluluk getirir. Çoğu kadın kolaya kaçıp 'Kaderine' teslim oluyor işte.

Anaaa o yuzden ayda bir sizinki kovalasana sen o kaynini. Soyle ki kocamla sevisicez hadi bas git diye
dayanamadım geldim geri he yemek hazırlıyorum hem arasıra bakıyorum utanırım kız ım nasıl söyleyim geçen görümcem bizdeyken eşim ya arkads boş bırakmıyorlar ki hasret kaldım dedi :) e ee sen in sorunun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…