cok iyi bir selamdi
B.ka bile romantizim katan kadınlar varmış
Biz de b.k diye küçümsüyoruz bak
poff! siyasete gittim geldim, yazmadım. şiştimm.
yok be ne yazıcam,Kiz sakin buraya da yazma siyaset konusmak yasak çünkü
yok be ne yazıcam,
neyse bdvye yorum yazdım rahatladım
yok çok uzun geldi o üşendim okumayaYaa o konuyu okudun mu? Sok oldum. Evliligimle ilgili fikir konusunu??
yok çok uzun geldi o üşendim okumaya
ekşın varsa okuyayım
Yaa o konuyu okudun mu? Sok oldum. Evliligimle ilgili fikir konusunu??
ay dur merak ettim okuyayım hemenYa eksini birak cok kotu bir durum konu sahibinin yerinde olmak istemezdim. Ama ben onun esinin gay olma ihtimalini dusunuyorum nedense..
Verecek fikir bulamadım ben. Adam bayağı kadını kullanıyor yazık. Hem de her türlü.
Aynen aynen. Bana normal gelmedi. Cinsel durtuleri olan bir insan neden sadece bir seyi yaptirsin ya cok igrenc.. kadini bir arac olarak gorup kenara atiyor cok tuhaf..
Diğer konularda da öyleymiş ya. 'Sen bilmezsin, sen yapamazsın.' Maaşına el koyup harçlık vermek? Yok gereksiz para harcıyorsunlar. Bir de ikisi de bilgisayar mühendisi. Resmen karısını malı görüyor.
Evlenirken bu kadar mı kör oluyoruz biz kadınlar bilmiyorum.
yani yazık kadına ama ezdirmesin okadar kendini allah allah nasıl kadınlar var yahu
Ya evet evet. Cok bencil. Ama askere gidecekmis bu bencillikle cok ceza yer o.
Insan ne diyecegini bilmiyor..
yani yazık kadına ama ezdirmesin okadar kendini allah allah nasıl kadınlar var yahu
dayanamadım geldim geri he yemek hazırlıyorum hem arasıra bakıyorum utanırım kız ım nasıl söyleyim geçen görümcem bizdeyken eşim ya arkads boş bırakmıyorlar ki hasret kaldım dedi :) e ee sen in sorunun dedimAnaaa o yuzden ayda bir sizinkikovalasana sen o kaynini. Soyle ki kocamla sevisicez hadi bas git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?