Saç Uzatma Yöntemleri entele mi sinemaki mi turplu su mu sığır iliğimi?

lavinya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
40
0
36
Edirne
arkadaşlar forumda saç uzatmayla alakalı o kadarçok şey var ki hepsinde de kimisinde inanılmaz işe yaramış kimisinde hiç etki etmemiş kafam çok karşıyo saçlarımı bian önce uzaması lazım şuanda kısacık erkek gibi üniversiteye gidicem eylül sonuna kadar omuzlarıma gelsin istiyorum lütfen hangisi daha etkili arkadaşlar bi çare bide internettte hc ile biorgens saç uzatma kürleri var hc ile çok yorum yapılmış ama biorgenle alakalı pek bişey bulamadım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsun tşk

entele kullanıp memnun kaldığımdan ötürü entele diyorum
sirkeli ve su ile karıştırılmışı
bepantenlisi değil

2 su bardağın su ile 10 gr entele kaynatılı içine 2 su bardağı elma sirkesi konur
soğuyunca fısfıs şişeye dökülür
eldivenler giyilir alına bandana takılır
saçın diplerine sıkılır
15 dakika bekletilir sonra şampuanlanır
15 günlük kür her gün yapılır
uzama kısmında cm cinsini bilemeyeceğim
sadece uygulamadan önce at kuyruğu yapamıyordum
15 gün sonra rahatça yapmaya başladım

tatlım ebn bu losyonu hazırladım kısın yapmıstım hala duruyo sence bozulmusmudur

ben kılıçbalığının önerisiyle entele kullanmadım bence sinameki kullan sığır iliği çok kokuyormuş.sarımsaklı şampuan mutlaka kullan herkeste olumlu sonuç verdi haftada bir kezde yağ karışımlarını kullan.birde aycangülün topiğini takip et bakım günlerinde yapmaya çalış canım.düzenli beslenmek çok önemli çinko protein bunlar saçlarımız için önemli doktora gidebilirsin

dün entele losyonu sipariş verdim içeriğinde elma sirkesi filanda yazıyordu yani aynen bu tarfiteki gibi. bir de zararlı kısmı çıkartmışlar sadece göze geldiğinde bol suyla yıkayın diyor. bakalım inş bu saçımı çok uzatır kullanıınca sonuçları yazarım

ben losyonunu falan bilmiyorum
sadece tohumuyla yaptım sonuç aldım ondan cevapladım

eğer karışımın benim yaptığım gibi ise bozulmamıştır

Gözlere kacırma cok kötü bişeymiş kör etme riski var aktarlara sor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…