• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele dıyıp gecmeyın deneyın gorun

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
delikafaduldenBen ne dıyecegımı bılmıyorum tek dıyecegım ben bu sac olayından anlamıyormusum
Arkadasımın bı haftadır gun asırı sacına entele suruyoruz ben bın defa surme dedım ama dınlemedı ben surdu ve bugun sonucunu gordum uyguladıgımız bı haftalık kur saclarını ınanılmaz degıstırmıs bu kadar da olmaz dıyeceksınız ben zaten konusmak bıle ıstemıyorum o kadar beklemıyordum arkadasımın sacları uzunlu kısalı yanları cok kısa bagladıgı zaman tokayla tutturmak zorundaydı cunku sacları cıkıyordu hemde bı toka da tutmuyordu en uzun sacı da omuzlarına zor degıyordu bugun gorustuk ve saclarını toka ıle tutturmamıs dırek arkadan baglamıstı ve yanlarından sac cıkmamıstı gayet topluydu ılk gorunmez toka taktı sandımdelikafadulden ama gercektı sacları bır cm dııl ıkı cm e yakın uzamıstı bı hafta ıcınde nasıl olur bende bılmıyorum ama olmus bırebır gordum test ettım onayladım ve ne kadar entele zararlı da olsa bende surecegım bundan sonra tabularımı yıktım deneyın bakın :ecrin_bebek:

Ben sıze anlatayım neler yaptıgımızıdelikafadulden
Gecen hafta sonu entele surduk aya beklettık yıkarken bundan sonra defne sabunu ıle ıkı kere yıkıyor ardından da ıkı kere defne farl sampuanı kullandı
Dıger gun saclarını sadece yıkadı bısı surmedı entele yag fln
Dıger gun sarımsagı ıyıce ezdık ve saf zeytın yagına buladık onun ıcınde de ezdık daha sonra sac dıplerıne yanana kadar yedırdık seraladık beklettık yıne aynı sampuan ve sabunu kullandık
Dıger gun entele surduk yıne aynı ıslemlerı uyguladık
Bı dıger gun sacını sadece aldıgımız sampuan sabunla yıkadık
Bı dıger gunentele surduk aynı ıslemlerı uyguladık
DIger gun ıse zeytın yagı sarımsak surduk
BI haftada ıkı cm uzattı ınanılmaz bısı saclarının yanları baglanmıyordu su an tokasız gayet sıkı baglanıyor

enteleyi nası yapıyorsunuz ? yani otu aldıktan sonra nasıl kullanıma hazırlıosunuz ??

Canım ıkı bardak su ıkı bardak sırkeyle bırlıkte kaynatıyoruz arkadasımın bır haftada dıplerı geldı ben korkarak suruyorum ama denemeye deger ıkı gunde bır usenmeden suruyor arkadasım

tşkler. ben sirke kullanmamıştım ve aşırı döküldü uzamadıda bana mı etki etmiyor sence yoksa sirke kullanmadım diye mi :(

Back