- 1 Mart 2023
- 16
- 1
- 22
- Konu Sahibi gece cicegi
21.5 yaşında 160 boyunda ve 42 kiloyum. Çok yemek yiyebilen biri değilim çok çabuk doyarım ve hayatımın zor bir döneminde olduğum için iştahım hepten gitti. Çocukluktan beri hep çok zayıf bi çocuktum. Yemeklerimi iyi yediğim tek bir dönemim vardı o dönemde bile en fazla 45.5 olabildim. Birkaç ay önce 36 kiloya kadar düştüm asla kilo alamıyorum. Keçiboynuzundan balık yağına her şeyi denedim hatta gece yemek yerim ama sonuç yok çok zayıfım ve çok güçsüz hissediyorum vücudumu. Başka hastalıklarım da var hepsi birleşince gücüm kalmadı. Tsh hormonum normal bakıldı guatr yok. şimdi dahiliye doktoruna gideceğim muhtemelen test yapıcak ama sonrasında Ensure mama yazma ihtimali var mıdır sizce yani dahiliye doktorları hasta çok zayıf olunca yazarlar mı aranızda yazan oldu mu? Bazı doktorlar sadece kanser hastalarına yazıyoruz demişler yazmamışlar ama yazdırabilenler oldu mu? Kullananlar ya da yazdıranlar yorumlarınızı bekliyorum. Sgk karşılıyor mu ve ne kadarını karşılıyor? Tek seferde 120 tane veriliyormuş sanırım raporlu olursa toplam ne kadar ücret ödeniyor? Ve tabi ki ne kadar sürede kaç kilo aldınız kalıcı oldu mu vücudunuzu topladı mı? Bu konu hakkında güncel hiçbir yazı bulamadım Allah için biri aydınlatsın beni çok büyük hayır duamı alacak o kişi.