Ensede Karartı

Cashmere

Popişi kaldırma vaktiii
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
421
1
Merhabalar hanımlar,

Geçen yaz -yine- aşırı terlediğim için yastığımın üzerine havlu serip uyuyordum. Elimde de bütün gün havluyla kurulanıyordum. Sonra farkettim ki ensemde karartılar olmuş, dokunduğum zaman pütür pütür geliyo elime, dokusu değişmiş.

Cildiye doktoruna gittim nedir bu diye, 'Bişey olmaz bundan, abartma bırak' dedi :/ Ama ben rahatsızım bu doku-renk değişikliğinden. Saçlarımı toplamaya çekiniyorum ensemdeki karartı kabak gibi çıkıyo diye :S

Siz ne dersiniz? Bir önerisi olan var mı?

Cilt doktoru bir sorun görmediğine göre vücudumuzun terleyip kapalı kalan bölgelerinde olduğu gibi bir renk değişikliği olmuş demek ki. Belki havlu yerine daha yumuşak tülbent gibi şeyler kullanırsanız teriniz için daha iyi olabilir. Evde kaldığınız sürece de saçınızı toplu tutup hava aldırmayı, yatarken de rahatsız olmayacak şekilde saçlrınızı toparlayıp, kendinizi yan ya da yüzüstü uyumaya alıştımanızı öneririm. Belki çocuklara kullanılan pişik kremleri de biraz faydalı olabilir.

kiloluysanız bundan kaynaklanabilir ;obeziteyle alakalı birşey oldugunu okumuştum diye anımsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…