Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ense kalinligi
- Konu Sahibi aras45
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2016
- 108
- 41
- 98
Bebeğin yatış şekline göre ve doktorun en yfak kaydırmasıyla bile hatalı ölçüm yapılabiliyor. Gönlünü ferah tut benim ense kalınlığı normal çıkmıştı ama ikili test sonucum orta risk çıkmıştı. Şuan herşey normal yolunda gözüküyor şükür. İkili testin iyi de çıkabilir kötü de ama Unutma şuan yapılan hiç bir testin kesinliği yok bir bebeğe anne karnında teşhis koyulamaz sadece olasılıklardan bahsedilir. Allah korusun tabiki bi engel durumunda gebeliğini sonlandırmayı düşünüyorsan o zaman daha fazla test ve araştırmalar yaptırabilirsin benim öyle bi düşüncem olmadığı için ekstra bir araştırma yaptırmadım ne gelirse Allahtan :) sen gönlünü ferah tut ve dua et bolca Allah kimseye evlat acısı vermesin hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün inşallahSlm arkadaslar 13 haftalik hamileyim ense kalinligi olculdu ozel kendi doktorumda 2.6 olculdu bi gun sonra arastirma hastanesinde bi ultrsyon uzmni bakti 3.1 cikti ve baska bi uzman bakti 3.83 cikti ertesi gun profrsle gorustuk 2.5 cikti kafam karistj
- 28 Mart 2016
- 108
- 41
- 98
Evet annenin kanından bebeğin dna sını araştırabiliyorlarmış ancak biraz maliyetliymiş sanırım bize doktorumuz öyle söylemişti. Onu yaptıramazsanız veya istemezseniz bi perinatoloji uzmanına görünün çapada ve kanuni sultan süleyman hastanesinde var demişti ama dediğim gibi ben aldırmayı düşünmediğimden öyle bir engeli varsa bile anne karnındayken öğrenip doğuma kadar kendimi üzmek istemedim. Bi çaresi tedavisi yok çünkü down sendromunun malesef ya aldırıcaksın ya doğurucaksın.Amin cumlemizin evladini bagislasin ya ya sonuctan tatmin olmazsam fetal dna testi varmis onu yaptirmayi dusunuyorum burdan kan alinip yurt disina gonderiyolarmis
- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133