Ense kalınlığı

Esma Esra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ben bu gün detaylı utrason girdim 22 haftalık hamileyim ense kalınlığı 6.6 mm dediler bu beni çok korkuttu çokta üzdü ne yapacağımı da bilmiyorum

Merhaba ben de aynı şeyi araştırıyorum benim bebeğim 11-12 haftalık araştırdığım kadarıyla ense kalınlığı 11-14 haftaları arası önem taşıyor yazıyor her yerde eğer bir şey olsaydı bence mutlaka 22 haftaya kadar görülürdü içinizi ferah tutun önemli bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü benim bebeğimde sorun var ve 11 hafta da hemen belli oldu inşallah hiçbir şey yoktur ben olsam direkt ayrıntılı ultrasyona girerim bende 20 haftayı bekliyorum orada her şey daha net

Ben bu gün detaylı utrason girdim 22 haftalık hamileyim ense kalınlığı 6.6 mm dediler bu beni çok korkuttu çokta üzdü ne yapacağımı da bilmiyorum
İnşallah ben detaylı utrason da esne kalınlığı söylediler çok kötü oldum başka bir şey yapmak teste girmek istemedim rabbim büyük herşeyin hayırlısını verir umut ediyorum inanıyorum bebeğim sağlıkla kucağıma alacağım inşallah sizde inşallah güzel haber alırsınız hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…