Merhaba canim testim temiz çıktı cok şükür.Güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah canım Allahın izniyle
Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamamMerhaba canim testim temiz çıktı cok şükür.
Darisi senin başına insAllah minnos bir prensesim olacak
Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamamMerhaba canim testim temiz çıktı cok şükür.
Darisi senin başına insAllah minnos bir prensesim olacak
Amin canim cumlemiz insAllah.Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamamRabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüt inşallah bende güzel haberleri veririm sana
İnşallah canım benimAmin canim cumlemiz insAllah.
Merak etme seninde tertemiz cikacak inan bana benimki senden de yüksekti
Merhaba canım, dün ikili test sonucu için gittim doktor riskli dedi. Kombine riskte 1:424 çıktı. Aman aman bir risk değil ama istersem sıvı alalım dedi. Bilmiyorum ne yapacağımAmin canim cumlemiz insAllah.
Merak etme seninde tertemiz cikacak inan bana benimki senden de yüksekti
MerhabalarMerhaba canım, dün ikili test sonucu için gittim doktor riskli dedi. Kombine riskte 1:424 çıktı. Aman aman bir risk değil ama istersem sıvı alalım dedi. Bilmiyorum ne yapacağım
Sıvı almayı istemiyorum bende canım az da olsa riski var. En iyisi nipt testi yaptırmak. Sen hangi firmada yaptırmıştın acabaMerhabalar
İkili testler yanıltıcı oluyor cok kişiden duydum.
Sıvı alma bence direk nipt testi yaptır imkanin varsa.
Next genetik center 'da yaptırdım.Tup bebek doktorumda aldirdim kani Bursadayim onlar gönderdi oraya orasida Istanbulda, 6 günde çıktı 6000 TL verdim.Sende bi araştır canim en güvenilir test o doktorum direk onu önerdi diğerlerinin yanılma payı çok.Cinsiyette kesin olarak söylüyorlar bu testte,sıvı alma bence riskli olabilir.Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllahSıvı almayı istemiyorum bende canım az da olsa riski var. En iyisi nipt testi yaptırmak. Sen hangi firmada yaptırmıştın acaba
Amin inşallah canım Allah razı olsunNext genetik center 'da yaptırdım.Tup bebek doktorumda aldirdim kani Bursadayim onlar gönderdi oraya orasida Istanbulda, 6 günde çıktı 6000 TL verdim.Sende bi araştır canim en güvenilir test o doktorum direk onu önerdi diğerlerinin yanılma payı çok.Cinsiyette kesin olarak söylüyorlar bu testte,sıvı alma bence riskli olabilir.Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah