Ense kalınlığı

Merhaba canim testim temiz çıktı cok şükür.
Darisi senin başına insAllah minnos bir prensesim olacak 😇🤲🏻
Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamam 🥺🥺💕💕💕 Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüt 🤲🤲💕💕 inşallah bende güzel haberleri veririm sana

Merhaba canim testim temiz çıktı cok şükür.
Darisi senin başına insAllah minnos bir prensesim olacak 😇🤲🏻
Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamam 🥺🥺💕💕💕 Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüt 🤲🤲💕💕 inşallah bende güzel haberleri veririm

Merhaba canım. Yaa çok sevindim anlatamam 🥺🥺💕💕💕 Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüt 🤲🤲💕💕 inşallah bende güzel haberleri veririm sana
Amin canim cumlemiz insAllah.
Merak etme seninde tertemiz cikacak inan bana benimki senden de yüksekti 💕

Amin canim cumlemiz insAllah.
Merak etme seninde tertemiz cikacak inan bana benimki senden de yüksekti 💕
Merhaba canım, dün ikili test sonucu için gittim doktor riskli dedi. Kombine riskte 1:424 çıktı. Aman aman bir risk değil ama istersem sıvı alalım dedi. Bilmiyorum ne yapacağım 😢😢

Merhaba canım, dün ikili test sonucu için gittim doktor riskli dedi. Kombine riskte 1:424 çıktı. Aman aman bir risk değil ama istersem sıvı alalım dedi. Bilmiyorum ne yapacağım 😢😢
Merhabalar :KK43:
İkili testler yanıltıcı oluyor cok kişiden duydum.
Sıvı alma bence direk nipt testi yaptır imkanin varsa.

Merhabalar :KK43:
İkili testler yanıltıcı oluyor cok kişiden duydum.
Sıvı alma bence direk nipt testi yaptır imkanin varsa.
Sıvı almayı istemiyorum bende canım az da olsa riski var. En iyisi nipt testi yaptırmak. Sen hangi firmada yaptırmıştın acaba

Sıvı almayı istemiyorum bende canım az da olsa riski var. En iyisi nipt testi yaptırmak. Sen hangi firmada yaptırmıştın acaba
Next genetik center 'da yaptırdım.Tup bebek doktorumda aldirdim kani Bursadayim onlar gönderdi oraya orasida Istanbulda, 6 günde çıktı 6000 TL verdim.Sende bi araştır canim en güvenilir test o doktorum direk onu önerdi diğerlerinin yanılma payı çok.Cinsiyette kesin olarak söylüyorlar bu testte,sıvı alma bence riskli olabilir.Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah🤲🏻

Next genetik center 'da yaptırdım.Tup bebek doktorumda aldirdim kani Bursadayim onlar gönderdi oraya orasida Istanbulda, 6 günde çıktı 6000 TL verdim.Sende bi araştır canim en güvenilir test o doktorum direk onu önerdi diğerlerinin yanılma payı çok.Cinsiyette kesin olarak söylüyorlar bu testte,sıvı alma bence riskli olabilir.Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah🤲🏻
Amin inşallah canım Allah razı olsun 🤲💕

X