Ense kalınlığı

Mervaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
7
0
1
28
Merbalar 12+1 günlük gebeyim ultarona girdim bugün 10+4 günlük denildi ense kalınlığını ölç tü Dr 18mm dedi normalde 1 mm olması lazımmış ensesi kalın down sendromu riski var dedi kan verdim ikili test yaptım iki hafta sonra cıkicakmis sonuçlar eve geldiğimden beri kafayı yiyeceğim başına gelen bilgisi olan hanımlara ricam risk yüksek mi bu arada bebek 37 mm

Çüşş deseydin o nasıl doktor muş öyle. Canım degerin cok cok cok normal üst sınır 3 zaten böyle yapan doktorları anlamıyorum arkadaş

Ama geç döllenme olabilir mi en başta da 2 hafta gerilik var mıydı?

Çüşş deseydin o nasıl doktor muş öyle. Canım degerin cok cok cok normal üst sınır 3 zaten böyle yapan doktorları anlamıyorum arkadaş
Küçük bebek olduğu için net anlaşılıyir herşeyi dedi boyuna göre normal değil dedi 13 haftalık olduğunda 3 olunca sıkıntı seninki 10+4 olduğu için 2 oluyormuş sıkıntımız normalde 1 olcakmis

2 dedigin ne? Mm mi cnm mi yukarida 37 mm demissin

Bence başka doktora git hiç 18 mm olurmu 6 7 duydum ama 18 hiç duymamıştım

Gebeliği ilk ögrendiğinde de gerilik var mıydı?

Sen doktorları kafaya takma sadece bir doktorla da kalma. Birkaç haftalık hamileydim çocuk düşecek denildi. Kafaya yemrk üzereydim ne kadar ağlamıştım. Oysaki çocuk kafasını sürekli değiştirirmiş zaten.

Sen başka doktora da git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…