Ense kalınlığı ve kemik kısalığııı

nergisss35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
99
14
36
Merhaba 28 haftalık gebeyim 26. Haftada bebeğin ense kalınlığı olduğu ve kemiklerinin kısa olduğu hatta cücelikten şüphelendiklerini bu nedenle kordosentez önerdiler dün heyete girdim bu testleri yaptırmam sonucunda eğer down sendromu çıkarsa gebeliği sonlandırabileceklerini söylediler,ne yerdeyim ne gökte bu testleri yaptırsam bile çıkması 1 ay o zaman 32 hafta olacağım o zaman nasıl sonlandırıp kıyayım ki,ama bu şüpheyle de yaşarsam daha da sıkıntı verir diye de bebeğe çok korkuyorum.var mı bu durumu yaşamış ya da yaşayan en ufak bi umuda sarılmaya ihtiyacım var,dualarınıza talibim

Daha önce yapılan testlerde hiç bir sorun yokken mi ortaya çıktı bu durum.? Umarım test sonuçları iyi gelir.

Daha önce yapılan testlerde hiç bir sorun yokken mi ortaya çıktı bu durum.? Umarım test sonuçları iyi gelir.
Ewet ne ikili testim de ne de perinatoloji takipli olmama rağmen böyle bi durum yoktu,testleri yaptırmadım ki

çok gecmis olsun.
umarım ultrason ölçümlerinde yanlışlık vardır ama eğer gercekten bir sorun varsa da ben tespit edilmesi taraftarıyım. gebeliği sonlandırma kararı için değil illa ama bebeğiniz doğduğunda ortamı, şartları ve kendi mental sağlığınızı duruma hazırlamak için.. ama tabii ki sizin kararınız. kendinizi en iyi nasıl hissedeceksiniz öyle ilerleyin bence sonucta bu test süreçleri de son derece sancılı süreçler.

İyi akşamlar Rabbim inşallah gönlünüze ferahlık versin evladınız sağlıklı ve sihatlidir mutluluk icinde kucağınıza alın. Çok emin değilim ama Amerika'ya yollanan bir test vardı ismi ne bilmiyorum bir haftaya net sonuç veriyordu ve yüzde 99 doğruluk payı var sadece sizden kan alıyorlar bebek içinde bir risk Yok bir onu araştırın isterseniz

Ewet ne ikili testim de ne de perinatoloji takipli olmama rağmen böyle bi durum yoktu,testleri yaptırmadım ki
İlginç bir durum cidden, karar sizin tabi ki. Doktorlar ikili teste makul bir oran çıksa bile , tam emin olamayız diyerek anneden alınan kanla yapılan teste yönlendiriyorlar, sizde ise her şey yolunda giderken böyle görüş bildirmeleri beni şaşırttı. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben de çok şaşkınım,kimlere güvenip 26. Haftaya kadar gelmişim diyorum,çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel temennileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…