• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ense kalınlığı var, ödem var, burun kemiği belirgin değil ve ikili test riskli :(

rasanet

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
14
3
6
34
Antalya
arkadaşlar merhaba
13 haftalık hamileyim. geçen hafta gittiğimiz kontroller sonucu bebeğimde ödem ve ense kalınlığı tespit edildi. 4.5 mm ense kalınlı var ve farklı yerlerde de ödem görünüyordu. farklı bir doktora gittik oda ense kalınlığını 4.8 mm. ölçtü. bu hafta tekrar kontrole gittik ve ense kalınlığı 6.0 mm olmuş ve burun kemiğininde görünmediğini söyledi. ikili test sonucumda 1:50 trizomi18 var. kombine risk 1:79 yani bu bulgularda çok kötü anlayacağınız. Rabbime dua ediyorum. yarın harmony test için görüşmeye gideceğiz. bebeğim için cvs ve ambiyosentez risklerine girmek istemiyorum. bana dua edin lütfen...:43:

umarım herşey iyiye gider, sizi üzecek durumlarla karşılaşmazsınız.. ikili test riski veriyor kesin bir sonuç vermiyor umarım olumlu olur herşey.. sevgiler..

Allah yar ve yardımcın olsun canım..Gün doğmadan neler doğarr

Allah korktuğunuza uğratmaz inşallah bol bol dua edin zor da olsa sabredin mükafatını mutlaka göreceksiniz..

test sonuçlarını anlamam ama birçok kişiden duydum bu bebek sağlıksız denilmiş ama sağlıklı doğmuş.Allahım seninki de öyledir inşallah...Allah a dua et bol bol..ben de ediyorum ..

teşekkür ederim güzel temennileriniz için. sabrettiğimiz her gün ibadet hükmüne geçiyormuş bende bebeğim için dua ediyorum. gelişmelerden herkesi haberdar edeceğim inşallah.

o kadar çok ki sağlıksız olduğu söylenen ama sağlıklı doğan çok bebek var burda da bi arkadaş vardı onlar da harmony test yaptırmışlardı ve çok şükür sonuçları iyiydi sağlıklı bir bebeği yolda canını sıkma inşallah sonuçlar yüzünüzü güldürür

o kadar çok ki sağlıksız olduğu söylenen ama sağlıklı doğan çok bebek var burda da bi arkadaş vardı onlar da harmony test yaptırmışlardı ve çok şükür sonuçları iyiydi sağlıklı bir bebeği yolda canını sıkma inşallah sonuçlar yüzünüzü güldürür
evet çok var. harmony test sonucu negatif çıkarsa yinede sabretmemiz gerekecek. test sonuçları iyi çıksada 20 haftadan sonra organ uetmezliği,kalp anomalisi falan çıkabiliyor. ense kalınlığının çok fazla göstergeci var. bakalım dua edeceğiz v
e sabredeceğiz. Allah sabretmelerimiz ve dualarımız neticesinde bize sağlıklı ve hayırlı bir evlat lütfeder inşallah :)

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun.testler ne çıkarsa çıksın yavrunuz sağ salim gelir inşallah

herseyin en iyisini rabbim bilir kalbını bozma arkadasım çalıştıgım sırktte bı bey vardı esının ılk gebeliği dusuk oldu 5 aylıkken 2.sinde sakat denıldı alalım dedıler anneden su alındı aynı sonuc değişen olmamıstı. gecen sene doğdu maşallah sapasaglam hıc bır seyı yok.hamılelıgımde gıttıgım doktor demıstı kı rahım kapalı kutu bız sadece elımzdekı ımkanlarla tahmın edıyoruz demıstı o yuzden rabbım hakkınızda hayır olanı versın iyi haberler alırsınız ıns..

herseyin en iyisini rabbim bilir kalbını bozma arkadasım çalıştıgım sırktte bı bey vardı esının ılk gebeliği dusuk oldu 5 aylıkken 2.sinde sakat denıldı alalım dedıler anneden su alındı aynı sonuc değişen olmamıstı. gecen sene doğdu maşallah sapasaglam hıc bır seyı yok.hamılelıgımde gıttıgım doktor demıstı kı rahım kapalı kutu bız sadece elımzdekı ımkanlarla tahmın edıyoruz demıstı o yuzden rabbım hakkınızda hayır olanı versın iyi haberler alırsınız ıns..

Rahimde olup biteni gerçek anlamda sadece Allah bilir. Bize sabredip beklemek düşüyor sadece. Bakalım görelim mevlam neyler o ne eylerse güzel eyler demeye çalışıyoruz. birbirimize dua edelim..

Back