• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense Kalınlığı ölçümü erken mi yapildi?

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
133
Kizlar, 11 + 3 gunluk hamileyim. Dün yani 11 + 2 gunlukken doktorum ense kalinligini ölçtü. 0.6 mm cikti. Ayni zamanda kan tahlili de yaptirdim. Kan icin sonuclar henuz cikmadi ama en azindan 12.haftaya gelindiginde ölçüm olsa daha mi iyi olurdu? Ilerleyen gunde ense kalinliginda artış olur mu? Ayni sekilde kan degerlerimde 12. Ya da 13.haftalarda net bir degisim olur mu? 12.hafta ortasinda ikili testleri tekrarlamali miyim? Tecrubeliler goruslerini paylasabilir mi :)

Bizim topikte konuşmuştuk bunu. Erken yapılınca doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Bir iki arkadaş makale okumuştu bunla ilgili. Erken olmuş bence. 12 yi tamamlamanız daha iyi olurdu. Maddiyat el veriyorsa bence bir daha yaptırın.

Ben de öyle dusunmustum. Icim rahat etmedi cunku. Tekrarlamak en iyisi. Tesekkur ederim

Kizlar, 11 + 3 gunluk hamileyim. Dün yani 11 + 2 gunlukken doktorum ense kalinligini ölçtü. 0.6 mm cikti. Ayni zamanda kan tahlili de yaptirdim. Kan icin sonuclar henuz cikmadi ama en azindan 12.haftaya gelindiginde ölçüm olsa daha mi iyi olurdu? Ilerleyen gunde ense kalinliginda artış olur mu? Ayni sekilde kan degerlerimde 12. Ya da 13.haftalarda net bir degisim olur mu? 12.hafta ortasinda ikili testleri tekrarlamali miyim? Tecrubeliler goruslerini paylasabilir mi :)
Bana 12. Haftada yapalım dedi Dr Kocaeli nde iki test uygulanmıyor sadece ultrason yapılıyor ense kalınlığı falan ama kan testi yapılmıyor sadece ozellerde yapılıyor . Ben 12. Haftada ultrason için baktiricam ama sonra İstanbul'a gidip kan testlerini vericem olmadı üçlü testi İstanbul'da yaptırırım. Bildiğim kadarıyla bir kaç hafta aralığı veriliyor testler için yani ille de 11. Hafta demiyor genelde iki hafta falan süresi olmadı siz de üçlü test yaptirmissiniz .ben eğer risk yüksek çıkarsa özelde bir kaç gün testi araştırdım onlardan yaptırmayı planlıyorum inşallah gerek kalmaz

Benimki de 11+6’da yapılmıştı. Doktora henüz erken değil mi, ya sonradan artarsa dediğimde artacağını ama yine de o sınıra yaklaşmayacağını söylemişti.

Benimki de 11+6’da yapılmıştı. Doktora henüz erken değil mi, ya sonradan artarsa dediğimde artacağını ama yine de o sınıra yaklaşmayacağını söylemişti.

Yani benimki suan 0.6 mm ve artis olsa da birden 2,5 ve ustune cikmaz. Daha alt seviyelerde olur. Bunu mu demek istemis? Eger oyleyse icim rahat edecek. Ama ben yine de ctesi gunu kan tahlil sonuclarim icin gidecegim zaman tekrar bir ense olcumu yaptiracagim

Yani benimki suan 0.6 mm ve artis olsa da birden 2,5 ve ustune cikmaz. Daha alt seviyelerde olur. Bunu mu demek istemis? Eger oyleyse icim rahat edecek. Ama ben yine de ctesi gunu kan tahlil sonuclarim icin gidecegim zaman tekrar bir ense olcumu yaptiracagim
Evet, aynen o şekilde söyledi. Ben de gönül rahatlığıyla yaptırdım o gün, tekrarına da gerek duymadım. Sonra da dörtlü test yaptırırım belki.

Back
X