ense kalınlığı ile başlayan bir sınav...

Allah sabır versin canım ama sakın kendini üzme hele vicdan azabı hiç çekme bende 2 tane düşük yaşadım ve ne kadar üzülsemde hep şükrettim çünkü dr lar anomalili fetüslerin düştüğünü söylediler ve bende olaya iyi yanından bakmaya çalıştım ya gebelik ilerlediğinde anomalisi olsa vede dr alınma kararını bana bırakırsa ne yapardım diye.Bu yüzden hep hayırlısı için dua ettim ve 5 yıl sonra 3. gebeliğimde bebişimi kucağıma aldım.Bunların hepsi imtihan canım sen kalbini ferah tut Rabbim zaten zamanı gelince seni sağlıklı hayırlı bir evlatla mükafatlandıracaktır.Ben evladıma baktıkça hergün şükrediyorum nasıl bir mucize olduğunu biliyorum benimde bir genimde mutasyon varmış o yüzden hep düşük oluyormuş birsürü tedaviyle kucağıma aldım 9 ay boyunca hergün iğne oldum ama değdi.Herşeyin bir çaresi vardır biraz zamana bırak bebiş işini ikincisinde aynısı olacak diye birşey yok dr da demiş zaten döllenme esnasında mutasyon olmuş diye.

allahim yüzünü güldürsün en kisa zamanda canim.bebisin cennete seni beklicek.yeniden sapasaglam bi bebegin olmasi dilegiyle kendie iyi bak.

Ağlattın beni. Zor bir sınavdan geçmişsin. Umarım psikolojin en kısa zamanda düzelir.
Ama şöyle düşün, o halde yaşaması çok çok çok zor olurdu.
Sen elinden gelen sabrı göstermişsin. Allah affetsin tabiki ama o bebeğin kaderinde yaşamak yokmuş sanırım canım. O sana sınav olarak yazılmış.
Allah bundan sonraki bebeğine şans versin, sağlık versin dilerim.

geçmiş olsun cnm Allah sabır versin,anladığım kadarıla aldırmak zorunda kalmışsın..vicdan azabını anlıyorum ama senin elinde olan bi durum yoktu,bu tarz anomalisi olan bebekler genelde yaşamıyo,yaşayanlarda sıkıntılı bi hayat sürüyo malesef... bende bir bebeğimi trizomi 16 nedeniyle kaybettim, herşey bizler için Allah doğmasını isteseydi olurdu senin elinden bişey gelmez rahatlamaya çalış lütfen,senin bi suçun yok..

Çok zor şeyler yaşamışsınız.
Allah yardımcınız olsun, sabrını versin inş.
Kendinizi suçlamayın sakın, herkesin bir imtihanı var,
zaten doğma şansı yokmuş yanılmıyorsam, mecbur alınacaktı yani.
Allahım size sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.
Bu günleri unuttursun inş, unutmak kolay değildir elbette,
ama yeni bebekle umutlu olun inş.

bende kaybettım bebegımı senı anlıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.hepımızın kucagı en kısa zamanda hayırlısıyla dolsun ınsallah

Üzülmemeye çalış n'olur, doğsaymış çok acı çekecekmiş.

Rabbim hayırlısıyla, sağlıklı bir evlat nasip etsin

uzuldumm ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH yeniden anne adayi olursun ve bebegini sag salim kucagina alirsin(AMIN)

12 haftalıkken ilk bebeğime hamileyken gitti doktora,8 haftalıkken karnında ölmüş dedi.Tabi üzüldüm.Ama doktor sağlıklı deilmiş demek ki dedi.Hep Allahım sağlıklı evlat ver diye dua etmezmiyiz.Var bunda hayır diyeceğiz başka çare yok...

Ben bebeğimin engelli doğacağını bilsemde aldırmam derdim.Neden derdim diyorum biliyormusun.?Senin konuyu okuyunca aslında çok tuhaf oldum...Down sendromlu olsa insan belki aldırmak istemez ama sağlık sorunları bu kadar çokken aslında seçenek kalmıyor ki....

Allah yardımcın olsun...Anne karnında ölen bebekler anneyi cennet kapısında beklermiş.Oda evlat sayılırmış yani...

Allah sana istediğiniz bir zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin İNŞALLAHHH....

Bu arada kızım şuan 22 aylık.Sende sakın olumsuz düşünme...Alırız hayırlı haberlerini inşallah...

canım benım RABBIM dayanma gucu versın ınsallah sana hep derım en agır ımtahanlardan bırıde evlatla ımtahan olmaktır yınede dua etmelısın dunyaya geldıkten kokusunu duyduktan sonra kaybetmek cok daha zor RABBIM hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah sana sen elınden gelenı yapmıssın evladın ıcın keyfıyen son vermemıssınkı...

Kurban olduğum Allahım bir daha yaşatmasın Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin.Yaradanın elinde herşey veren o alan o.ne yapalım Allahdan geldik Allaha gideceğiz.ne olur stres olup kendinizi yıpratmayın.Çünki özürlü bir cocuga bakmak cok zor komşumdan biliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

başınız sağolsun ve Allah size sağlıklı çocuklar nasip etsin. dediğiniz gibi anlaşılmasaymış daha kötü olacakmış yol yakınken size bir zarar gelmemiş en azından. bebeğe çok üzüldüm yaşadıkların hiç kolay şeyler değilmiş ama Allah böyle yazmış.

Kizlar dualarinizi gercekten hissedebiliyorum. Butub iyi insanlarin dualari sizlerle ve cocuklarinizla olsun. Allah size boyle acilar gostermesin hic bir zaman. Cok tesekkurler...

Senin yasadiklarini ve gittgn doktorlari merak ettim cunku malesef antepte en iyi dedikleri doktor prof dr irfan kutlar benim icin yapabilecek hicbiseyi olmadgni soyledi artik ankaraya gdiyorum. Sen kime gittin kim ne teshis koydu?

Senin yasadiklarini ve gittgn doktorlari merak ettim cunku malesef antepte en iyi dedikleri doktor prof dr irfan kutlar benim icin yapabilecek hicbiseyi olmadgni soyledi artik ankaraya gdiyorum. Sen kime gittin kim ne teshis koydu?

canım ben de gittim ona..ya inan ne diyeceğimi bilmiyorum..okudum son yazdıklarını..o zaten aynı zamanda araştrma hastanesinde de görev yapıyor die biliyorum..canım ben onun dışında bi sürü doktora gittim..hepsi trizomi 18 teşhisi koydu ve kaybettim bebeğimi..ankarada tavsiye ettikleri biri var mı?

sen önce kromozom analizi yaptır. eşin ve senden kan alıyorlar kanlarınız ankaraya gdiyor ve 1 ay içinde sonuçlar geliyor.eğer herhangi bir bozukluk yoksa 2. hamileliğinde problem olmaz inş hiç üzülme ama benim gibi translokasyonun falan warsa ki inşallah yoktur ankaraya git Volkan baltacı var genetik uzmanı ondan danışmanlık alırısın. ama dedğim gibi inş gerek kalmaz.

gecmis olsun canımm allah yar ve yardımcın olsun bundan sonra allah hayırlısını nasip etsin saglıkla insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…