birşey hep üstüste gelir zaten,tam birisine alışıp çıkış yolu bulmaya çalışırken öbür yandan başkabirşey ortaya çıkar.yani olmaması için illa bir engel vardır...
lütfen vicdan azabı çekme canım,demekki hayırlısı buymuş,Rabbim en doğrusunu en hayırlısını veriyor ben buna gerçekten inanıyorum.bende 2 yıl önce 16 haftalık düşük yaptım,sonrada hamile kalamadım,rahim filmi sonrası bende septüm çıktı ameliyat oldum tekrar beklemeye geçtik yine olmadı,sonra eşimde problem çıktı,tam buna alıştık hallederiz derken çekilen 2.rahim filmimde tüplerim bu kez tıkalı çıktı,hayırlısı artık tüp bebek deneyelim dedik bende kan pıhtılaşması çıktı,hamilelikte kan sulandırıcı vurulurum dedik,vuruldum ve tüp bebek güya tuttu,1 aylıkken düşük yaptım yani aslında boş kese.
demekki rabbim olmasını istemiyor ve ben sanırım çok zorluyorum,böylesi hayırlı demekki diyorum,zamanı varsa elbet birgün rabbim verir,ben denemeye devam edeceğim,sende umutlarını yitirme canım,yine hamile kalırsın inşaallah,bu sefer sağlıkla kucağına alırsın,başın sağolsun.
Geçmiş olsun Allah sabır versin büyük bir sınavdan geçmişsiniz.. birşeyi anlayamadım abortus işlemle mi gerçekleşti? trizominin 7 çıkması yüksek mi oluyor düşük mü? 21 olması down sendromu anlamına geliyormuş.. yani ayına göre bu rakam yüksekmiymiş..
Çok sağolun kızlar. kimseyi Allah evladıyla sınamasın. o kadar araştırma yaptım okadar çok şey öğrendim ki sağlıklı doğum yapmak gerçekten Allahın bi mucizesiymiş. Nekadar şükretsek az. inş bu güzel mucizeyi Allah hepimize versin sağlıklı sıhhatli hayırlı müslüman evlatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?