Ense kalınlığı+ ikili tarama testi

Alirizabeyy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
115
130
32
Merhaba 11 haftalık gebeyim yaşım 32 rutin kontrole gittiğimde doktor bebekte ense kalınlığı var dedi 2 m ölçtü down sendromu olabilir dedi o an dünyam başıma yıkıldı ağlayarak çıktım hemen başka bi doktora gittim oda ölçtü 1.75 m ölçtüm dedi perinatolojiye git 2 li tarama testini yaptır gel dedi randevu buldum oda bebek daha küçük büyüsün bir hafta daha öyle gel dedi o kadar kötüyüm ki benim gibi olan var mı neler yaşadınız lütfen yardımcı olun

İmkanınız varsa fetal dna testi yaptırın. 2li tarama testinden çok daha güvenilir olduğu söyleniyor. İlk hamileliğimde benim bebeğime de böbrek genişlemesi sebebiyle down sendromlu olabilir dediler sağlıklı doğdu çok şükür ama hamilelik stres içinde geçti.Şimdiki aklım olsa o zaman da hemen fetal dna yaptırırdım.İkinci hamileliğimde hiç kendimi üzmedim. Fetal dna yaptırdım. İçinizi ferah tutun. Doktorlar küçük de olsa her olasılığı söylüyorlar.

Hemen nasıl soylemıs öyle ılgınc bende pazartesi günü ölctürücem 11 haftalık oluyor doktor 3 e kadar normal dedı hıc üzülme bır şey çıkmaz doktor abartmış,pazartesi günü ayrıca fetal dna ıcın kan vericem

Benim oncekı kaybettıgım ıkız gebelıgımde ıkızlerden boru 1.6 dıgerı 3.2 çıkmıştı sadece ense kalınlığı vardı ayy beler cektım amnıyosentez mı demedıler yaptırmadım tabı daha sonra fetal dna yaptırdım bebek sağlıklı cıktı 3 e kadar normal yanı merak etme bu gebelıgımde de yaptırcam

İnşallah bende sizin gibi sağlıkla kucağıma alabilirim ne yapmam gerektiğini ne düşünmem gerektiğini hiç bilmiyorum psikolojikmen çökmüş durumdayım

Neden fetal DNA istediler sizden ense kalınlığı mı vardı

Ayy inşallah öyledir üzmeyeceksem sizi neden kaybettiniz bebekleri ne gerekçe söylediler size

Ayy inşallah öyledir üzmeyeceksem sizi neden kaybettiniz bebekleri ne gerekçe söylediler size
27 haftalık rahım ağzı kısalması acil sezeryana alındım tüp bebek cıft yumurta ıkızı erkekti nerde ikiz bebek görsem bir hüsran çöker ama tüp bebek yine tekrar hamıleyım tek bebek 11 haftalık sağlıkla doğar ınsallah pazartesi günü hem ense kalınlığına bakacak hem de fetal için kan vericem bakalım

Neden fetal DNA istediler sizden ense kalınlığı mı vardı
İkiz bebeklerde bırının ense kalınlığı fazlaydı o yüzden yaptırdım bu gebelıgımde amh düşük daha önce düşük kimyasal erken doğum olduğu ıcın doktor fetal bakalım dedi

Rabbim daha fazla çektirmesin bundan sonra yüzünüzü güldürsün inşallah bu gebelikte her şey gönlünüzce olur yorumunuzu okurken mutlu oldum

İkiz bebeklerde bırının ense kalınlığı fazlaydı o yüzden yaptırdım bu gebelıgımde amh düşük daha önce düşük kimyasal erken doğum olduğu ıcın doktor fetal bakalım dedi
İnşallah bu hiçbir risk olmadan sağlıcakla kucağınıza alırsınız bu durumda gebelikte zehir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…