Ense kalınlığı 7.4mm

doga0006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
4
3
1
32
Merhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim geçen hafta amniyosentez yapıldı yarın ön sonuçları için hastaneye gideceğim çıktı mı bilmiyoruz duramıyorum artık. Ense kalınlığı bu kadar yüksek olup amniyosentez sonuçları temiz çıkan var mı?

Son düzenleme:
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kaç gün oldu amniyosentez olalı 2 hafta sonra ön sonuç çıkıyor numara verdilerse tıbbı genetik bölümü arayın sorun

Benim de bilgim yok canım. İnşallah güzel haber alırsınız mutluluktan ağlarsın ❤

Merhaba 12+4 hamileyim .bizde bugun detaylı ultrason yaptirdik ve ense kalinligi 7 cikti.dr burnununda küçük oldugunu ve %97 down sendromlu olabilecegini soyledi.cvs onerdi ve karar vermemizi soylediler
Çok zor bir durum.Benim ikiz gebelik.cvs testinin malesef diger bebegi duşürme riskide varmıs.anne baba adayları için zor bir süreç
Dilerim sonuclarınız temiz çıkar

Başka bulgular var mı yoksa sadece ense kalınlığı mı? Tek başına bir şey ifade etmeyebilir inşallah sonucunuz güzel gelir.
Benim ense kalınlığı daha düşük sizden ama arsa var, burun kemiği çok küçük ve başka bulgularda var. Benim bunlar belirlenmeden önce fetal dna trizomi 21 geldi. Bugün cvs yapıldı ama olumlu sonuçlanması için bir umudum yok.

Bol bol dua edin burda çok okudum fetal da trizomi çıkıp amniyosentez de temiz sonuç alani inşallah güzel haberler alırsınız

Bol bol dua edin burda çok okudum fetal da trizomi çıkıp amniyosentez de temiz sonuç alani inşallah güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim ama trizomi 21 de pek yanılmıyor, hem özel hem devlet hastanesinde 40 ar dakika detaylı ultrasona girdim malesef bulgular hep aynı. O yüzden yanılmış olmaları konusunda umudum kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…