- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.767
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Onların imam hatiplerinde okuttukları sonradan haftalık dini nikahlar kıyıp hayatını yaşıyoru hey yavrum hey.
Niye? Destekledigin dava arkadaslarin yapinca oluyor ya hepsi Islama uygun.. Senin deyiminle bunlar da AKPli "modern koleler" mi oluyor?Yaaani evet aykırı bu sizi niye rahatsız etti.İslama aykiri nesi yanlış anlamadım.Bunlar.yanlis diyor diye zaten bizim.sevgili muslumanlrimiz vazgeçmiyormodern kolelikten ne oldumculuktan en iyi en güzel benimcilikten vazgecmiyorlar...Ah bi vazgecseler ah uyansalar inşaallah
Yaaani evet aykırı bu sizi niye rahatsız etti.İslama aykiri nesi yanlış anlamadım.Bunlar.yanlis diyor diye zaten bizim.sevgili muslumanlrimiz vazgeçmiyormodern kolelikten ne oldumculuktan en iyi en güzel benimcilikten vazgecmiyorlar...Ah bi vazgecseler ah uyansalar inşaallah
Yaaani evet aykırı bu sizi niye rahatsız etti.İslama aykiri nesi yanlış anlamadım.Bunlar.yanlis diyor diye zaten bizim.sevgili muslumanlrimiz vazgeçmiyormodern kolelikten ne oldumculuktan en iyi en güzel benimcilikten vazgecmiyorlar...Ah bi vazgecseler ah uyansalar inşaallah
İyi peki, mezuniyet törenleri gayri ahlaki de, Ensar Vakfı ve türevlerinin yaptığı o rezil çocuk istismarı ve nicesi çok mu ahlaklı ve kendi kültürümüzü yansıtan olaylar içeriyor?Mezuniyet törenleri uygulamaları ile İslam’a aykırı ortamlarda gayri ahlaki davranışlar sergileniyor. Müslüman bir ülkede maalesef okullarımızda ahlaki bir değer bırakmayacak şekilde moda, defile, popüler kültür, egemen kültür vb. safsata ve oyunlarla gençlerimiz yozlaştırılarak kendi kültür ve kimliklerinden uzaklaştırılmaktadır.
İyi peki, mezuniyet törenleri gayri ahlaki de, Ensar Vakfı ve türevlerinin yaptığı o rezil çocuk istismarı ve nicesi çok mu ahlaklı ve kendi kültürümüzü yansıtan olaylar içeriyor?
Sorarım size.
Aykırı diyenlerden biri içinde sapık hocalar barındırmis bir vakıf, bize neyin günah neyin sevap olduğunu öğretemez. Niye seni bu rahatsız etmiyor?
ona cevap yazmaz işine gelmez çünküMerakla bekliyoruz cevabını.
ona cevap yazmaz işine gelmez çünkü
Tabii, kendi çocuklarının kılına zarar gelsin, bakın bakalım ne yapıyorlar değil mi ablacım...Bir kereden birşey olmaz diyen vardı hayyalcim,burada kurumu lekelemek haddimizemi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?