• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enox kan sulandirici iğne

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
298
Puanlar
33
Enox kullanmaya basladim bugün ilk dozu vurdum göbekten ama derimin altında kabarcık gibi kaldı böyle mi oluyor yanlış mı yaptım acaba bilemedim

Nasıl yaptın anlatırsan doğru veya yanlış diyebilirim hemşireyim ben, kabarcık gibi kalmaması gerekir normalde çok zayıf hastalarda bile hiç görmedim öyle oldugunu

Nasıl yaptın anlatırsan doğru veya yanlış diyebilirim hemşireyim ben, kabarcık gibi kalmaması gerekir normalde çok zayıf hastalarda bile hiç görmedim öyle oldugunu
Gobek deliginin 2 3 parmak ilerisine yaptim 2 parmağımla deriyi sıkıştırdım iğneyi dikte tutmadim çok yanda tutmadim ama havasını almadım bilmiyordum

Ben de oksapar iğne yapıyorum. Dik bir şekilde tutup iğneyi sokuyorum ilacı da yavaş enjekte ediyorum. İğneyi hemen çıkarıyorum bekletmeden ki kan birikmesin. Bir iki kere bekleyince kan topladı morardı hafif

Ben de oksapar iğne yapıyorum. Dik bir şekilde tutup iğneyi sokuyorum ilacı da yavaş enjekte ediyorum. İğneyi hemen çıkarıyorum bekletmeden ki kan birikmesin. Bir iki kere bekleyince kan topladı morardı hafif
Yok dik yapmadım morarmadida 2 günde 1 vurulucam perşembe saglik ocağına gitsem gösterirmi bana hemsire

Gobek deliginin 2 3 parmak ilerisine yaptim 2 parmağımla deriyi sıkıştırdım iğneyi dikte tutmadim çok yanda tutmadim ama havasını almadım bilmiyordum
4 parmak altına yap içindeki havayı çıkarmaman gerekiyor o havayı iğneyi ters çevirip gerisine doğru attır parmağınla vurarak, ilacı verdikten sonra havayı da vermen gerekiyor ilaç dağılmasın diye onun amacı o aslında, anlatımına göre yaptıgın doğru

Back