Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl yaptın anlatırsan doğru veya yanlış diyebilirim hemşireyim ben, kabarcık gibi kalmaması gerekir normalde çok zayıf hastalarda bile hiç görmedim öyle oldugunu
Nasıl yaptın anlatırsan doğru veya yanlış diyebilirim hemşireyim ben, kabarcık gibi kalmaması gerekir normalde çok zayıf hastalarda bile hiç görmedim öyle oldugunu
Ben de oksapar iğne yapıyorum. Dik bir şekilde tutup iğneyi sokuyorum ilacı da yavaş enjekte ediyorum. İğneyi hemen çıkarıyorum bekletmeden ki kan birikmesin. Bir iki kere bekleyince kan topladı morardı hafif
Ben de oksapar iğne yapıyorum. Dik bir şekilde tutup iğneyi sokuyorum ilacı da yavaş enjekte ediyorum. İğneyi hemen çıkarıyorum bekletmeden ki kan birikmesin. Bir iki kere bekleyince kan topladı morardı hafif
4 parmak altına yap içindeki havayı çıkarmaman gerekiyor o havayı iğneyi ters çevirip gerisine doğru attır parmağınla vurarak, ilacı verdikten sonra havayı da vermen gerekiyor ilaç dağılmasın diye onun amacı o aslında, anlatımına göre yaptıgın doğru