• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemin gelmesini istemiyorum

mavimsi97

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
18
3
16
28
En büyük ablamın eşinin öfke problemleri var 1 yıl önce saçma sapan bizimle bile ilgili olmayan konudan dolayı annem,ben ve küçük kardeşimi kapının önüne koymuştu. Babamda bir daha görüşmeyin demişti. Şimdi kardeşim ben yarın kocam ile gelicem bayramda barışsın dedi başta mırın kırın ettim ama sonra içimden dedimki açık ol ve doğruyu söyle ben istemiyorum küçük kardeşim içinde hala korkuyor gelmeyin dedim hemen kırıldı benim psikolojim kalmadı çocuklarım için istemiştim ben alıştım yalnızlığa falan dedi o öyle söyleyince daha da üzüldüm ama lafın arkasından dönmedim gönlüm yüreğim istemiyor fazla yüz göz olmam diyorum ama kalbimde birşey yüzünü görmeye tahammül edemiyor zaten küçük duyunca hemen ağladı anan ne bileyim sonuçta o da istiyor ne dersiniz kötü birşey mi yapmışım?

Siz istemedikten sonra yada affetmedikçe “barıştırmak “ biraz saçmalık olur bence . Siz ablanızla görüşmüyormusunuz zaten , duygu sömürüsü yapmış sanırım biraz , alıştım yalnızlığa diyerek .

Siz istemedikten sonra yada affetmedikçe “barıştırmak “ biraz saçmalık olur bence . Siz ablanızla görüşmüyormusunuz zaten , duygu sömürüsü yapmış sanırım biraz , alıştım yalnızlığa diyerek .
Banada biraz öyle geldi ama işte yinede vicdan yaptım bir de bu kararı vermek bana düşmez ama dedim bir kere şimdi yüzyüze konuşuruz dedik ama İnan’ın ne diyeceğimi bile bilmiyorum

Yok görüştük ama zorlanıyormuş idare etmekte çocukları bütün aile ortamı görmüyormuş

Öyle bir muamele yaşamanıza göz yumduysa, çocukları da idare ediversin. Kendi rahatı için sizi stres yapmaya hakkı yok. Enişte özür diler belki ama yine aynı şeyleri yapabilir. Tedavi olduğunu sanmıyorum. O yüzden ablanız yalnızım deyip duygu sömürüsü yapacağına, bitaz zorlanıp kocası olmadan gelsin.

Back