Ben 4 aydır english time'dayım. Biraz ingilizcem vardı, sınava aldılar ve 2. Kurdan başladım. İlk 1,5 ay Türk öğretmen geldi ki bu çok yanlış, beginnerı anlarım da elemantry'e yabancı hoca almaları gerekirdi. Kadın dersin ortasında ingilizce konuşmayı bırakarak Türkçe olarak anılarını filan anlatıyodu. Aksanı da iyi değildi. Bu hocayı şikayet ettik sonra başka bir hoca geldi. Yarı Türk yarı Amerikan ama ana dili ingilizceydi. Bi gün kurstan aradılar hocanız zehirlendi bu hafta ders yok dediler. Hocayı aradım geçmiş olsun demek için. Ne oldu ki filan dedi şaşırdı kadın. Hocam zehirlenmişsiniz tarzı bi şey söyledim öyle bi şey yok Amerikadan arkadaşım geldi onun için izin aldım kurstan dedi. Yani bu kadar ayakta uyutmaya çalışıyolar insanı. Bi de speak up uygulamasını hala alamadık. Şubeden şubeye değişir diye Maltepe şubesinden Kadıköy şubesine geçmeyi planlıyorum belki daha iyidir. Çünkü 4 kur aldım ve vazgeçersem paramın çoğunu alamicam. Çok iyi bi yer gibi görünüyor fakat dediğim gibi, kanmayın. Bir de, english time'ın 3-5 ülkede daha olduğunu söylüyolar o kesinlikle yalan, sadece Türkiye'de var..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi