- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
en iyisi wall street ama fiyatı baya fazla. english time iyi değil diye duydum. ben ingiliz kültür derneğine gittim iyiydi, ilgililer ama tabi aslında iş insanın kendisinde bitiyor ben pek verim alamamıştım çünkü çok devamsızlık yaptım, ödevleri yapmadım ama kurs gayet iyiydi. bi de active english var onun da iyi olduğunu duymuştum.
sımdı bırınız gıt dıyo bırınıs gıtme :) sastım kaldım vala kıslarne yapcam ben sımdı pekı memnun kalmayan arkadasım hangı englısh tıme a gıttın ?
almorcum ya bende amerıkan kultur dernegını dusunuyodum zaten de ben ankaradayım bı de amerıkan aksanıylamı ogretıyolarmıs bu dernekte ıngılızceyı ? burdakı ıyımıdırkı bılmıyorum wall street dusunuyorum ankarada bıldıgın en ıyı kurs hangısı bılıyomusun ya da gıden arkların varmı ?
Ben Wall Street öğrencisiyim.Okul tempomdan dolayı kurstan azami şekilde yararlanamıyorum ne yazık ki.O kadar para yatırmışken daha çok verim alabilmeyi isterdim açıkçası.Ama vakit bulamamak beni çok zorluyor.Wall Street kötü diyemem,ama her işinizin peşinizden koşmanız gerekir.Diretmeniz gerekir.Esnek ders saatleri vardır.Yani kitaptan takip edilen üniteler için bu böyledir.Ama topluca girilen derslerde saati siz değil kurlara göre Wall Street çalışanları belirler.Sözleşmeleriniz de kursu bitirmeniz gereken bir tarih vardır.Buna mutlaka dikkat edin.Nasıl olsa paramı ödedim,saatleri de kendim belirliyorum diye salmayın.Her öğrenciye aldığı kura orantılı bir süre işlenir.Bu süre zarfında kursu takip edip kurlarınızı bitirmeniz,eritmeniz gerekmektedir.Diğer bir husus,aksan olarak sadece Amerikan ya da İngiliz aksanına takılmazlar.Bir çok milletin vatandaşına ait aksanlar çalışmalar esnasında karşınıza çıkar.Yabancı hocalarla da bu durum desteklenir.
bı cok aksan karsınıza cıkar dednız o zaman da kafa karısmazmı bı ole bı bolecevap verdıgınız tesekkur edrım bu arada benım anlamadıgım bı nokta var esnek ders saaatlerı nasıl oluyo o ?
Ünitelerinizi,derslerinizi bilgisayarlardan alırsınız.Her ders bilgisayardan gerçekleştirilen(listening,speaking,grammar)çeşitli aktivitelerle tamamlanır.Yani multimedya sistem geçerlidir.Bunları 1kur tamamladıktan sonra evinizdeki bilgisayardan bile almaya başlayabilirsiniz.Yani dersliklerde konu öğrenilmez.Alacağınız multimedya derslerin saatlerini kendiniz belirlersiniz.Kursun açık olduğu saatler boyunca gidip kendi bilgisayar laboratuvarlarında dersinizi alabilirsiniz.Bu dersler aynı zamanda bireysel derslerdir.Fakat bunun haricinde tamamlayıcı başka dersler vardır.Kurlara göre şekillenenen bu derslerin saatlerini siz belirleyemezsiniz.Örneğin en düşük kurlar için kelime bilgisini artırmak amaçlı dersler açılır.Çeşitli konuşma dersleri vardır.İşte burdaki saatler bellidir.
Aksan konusuna gelince kafa karışıklığına sebep olmuyor.Kişiyi çok zorlayacak kötü ve sorunlu aksanlar yok zaten programların içerisinde,sadece kulak dolgunluğu yaratabilecek şekilde farklı aksanlar işleniyor.Toplu derslerin hocaları da genellikle Amerikalı ya da Avusturalyalı hocalar bizim kursta.Pek sorun yaşanmıyor.Ama sırf kurstan medet umarsanız da ilerleyemiyorsunuz.Evde de kursun haricindeki kaynaklardan sıkı çalışmalar yapmak,bol kitap okumak,çok kelime ezberlemek şart.Aksi takdirde ''Faydasını göremiyorum ben bu kursun?''izlenimi oluşuyor,tıpkı bendeki gibi.
aımd alncnm tesekkur edrım :)
En genel haliyle özetlemiş oldum Wall Street'i.Rica ederim.
ankaradaysan tömeri de araştır derim hem üniversite öğrencilerine indirimde yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?