How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

englısh time mı wall street mi yoksa amerıkan kultur dernegıni mi önerirsiniz?

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar bu yaz büyük ihtimal bı ıngılızce kursuna yazılıyorum bunların hepsını arastırdımve sıkayetlerı de memnunıyetlerı de okudum memnun olan da var ısyan eden de hangısı daha ıı hıc bı fıkrım yok acıl yardı ıstıyorum .(

cnm english time birkere imza attıysan daha seninle ne ilgilen var nede dinleyen wall street duymadım da amerikan kültürde isim hakkıyla çalışan biryer yani gideceğin yerdeki amerikan kültürü araştır.....ama kültürde ilk 16 saat içinde vazgeçersen paranı alabiliyorsun sadece kitap parasını alıyorlar ve ilgileniyorlar da...english time da ödev falan yapma zorunluluğu var devamsızlık yanında ödevi fazla mı azmı veriyorlar onu bilmiyorum ama......

sana english time la ilgili birşey anlatıyım sen düşün ilgilerini şubeden(ismini açıkça belirtmiyim ) içeri girdim bi beyefendi vardı ayakta herkes bir öğrenciyle görüşüyordu baktım bey buyrun oturun dedi geçti karşıma oturdu buraya kadar normal dedim ben öğrencinizim ama derslere daha başlamadım aktiviteler için geldim dedi hee dedi karşıdaki kağıtlarda yazıyor hangi katta olduğu oraya bakın dedi ki yüzüme bile bakmadan :53: ki gidenlerin genelinin ortak düşüncesi keşke biraz daha araştırsaydım ama hakkını yemiyim gidipde memnun olanda var Allah için yiğidi ölür hakkını yeme demişler:49: ben daha başlmadım korkudan çalışıyorum çok mu ödev verirler acaba diye de

ben de en ıı wall street dıye bılıyorum cnm cok sagol bu arada .. global englısh ı duydun mu pekı her kafadan ses cıkınca kafam kartı benım de aslında amerıkan kultur dernegıne yazılıyodum kesın sonradan bı arkım dernekler ıı degıl dedı globala gıtcem dedı yıne kafa gıttı benım:) üds cıcn gıtmek ıstıyorum ben de kpds ıcın bı arkım 5 yıl sonrasında yenılemen gerekıyo yanı tekrar kpdsye gırıp sertıfıkayı tekrardan yenılemen gerkıyo dedıgı ıcın uds daha ıı dıye dusundum bakalım bu yaza kadar buldum buldum artık enınde sonunda gıtcem bı yerlere :)

en iyisi wall street ama fiyatı baya fazla. english time iyi değil diye duydum. ben ingiliz kültür derneğine gittim iyiydi, ilgililer ama tabi aslında iş insanın kendisinde bitiyor ben pek verim alamamıştım çünkü çok devamsızlık yaptım, ödevleri yapmadım ama kurs gayet iyiydi. bi de active english var onun da iyi olduğunu duymuştum.

en iyisi wall street ama fiyatı baya fazla. english time iyi değil diye duydum. ben ingiliz kültür derneğine gittim iyiydi, ilgililer ama tabi aslında iş insanın kendisinde bitiyor ben pek verim alamamıştım çünkü çok devamsızlık yaptım, ödevleri yapmadım ama kurs gayet iyiydi. bi de active english var onun da iyi olduğunu duymuştum.

actıve ınglıshı hıc duymamıstım tesekkurler :) wall street e en ıyı demeyenler de var cok ıyı dıyenler de var kafam karısıtı :( ben de amreıkan kultur dernegını dusunuyorum ama bu seferde dıyorum kı sımdı kursta amerıkan aksanıyla konusulcak okulda ıngızlızce kafam karısmaz mı kı

ben bundan 2 yıl önce kadıköy english time a gittim. hiç pişman olmadım dersler açısından çok şey öğrendim. hatta uçarak gitmek deyimini bizzat yaşadım. hocalarım linguistik alanında eğitim almış kişilerdi. genç olmaları da avantajdı çünkü bizim dilimizden anlıyorlardı.
bir arkadaşın dediği gibi yıkama yağlama servisleri imza atana kadar sonra sen sağ ben selamet danışma ve halkla ilişkiler böyleydi. hocalar kurtarmıştı yani.
benim kuzenim tavsiyem üzerine gitti. ilk 2 kuru gayet güzel gitti. son kalan kurunda ise hocanın anlayışsızlığı, mota mot anlatışı ve dersin zevksizliğinden bırakmak istedi. sorunu dile getirdiler verilen cevap yapabileceğimiz birşey yok. sanırım bu da şansa kalmış

English timedan uzak durda nereye gidersen git. Giden parama ve zamanıma acıyorum sadece. O kadar düşmüşler ki öğrenci çekmek için tablet veriyorlar artık ciddiyetsiz bir kuruluş.

sımdı bırınız gıt dıyo bırınıs gıtme :) sastım kaldım vala kıslar :1: ne yapcam ben sımdı pekı memnun kalmayan arkadasım hangı englısh tıme a gıttın ?

sımdı bırınız gıt dıyo bırınıs gıtme :) sastım kaldım vala kıslar :1: ne yapcam ben sımdı pekı memnun kalmayan arkadasım hangı englısh tıme a gıttın ?

Ben bakıykö'dekine gittim canım 1,5 seneye yakım. En sonunda aldığım kura bile gitmedim parasını ödememe rağmen zaman kaybıydı benim için. Hocalar çok vasıfsızdı sırf yabancı diye hoca yapmışlar çoğu adamı. Ayrıca sadece kursa kayıt olana kadar ilgileniyorlar ondan sonra hiç bir şikayetini isteğini, arzunu dikkate almıyorlar. Benim arkadaşlarım Amerikan kültür'e gittiler ve memnun gidenlerin hepsi birinden şikayet duymadım. İnternetteki yorumları da oku zaten en çok şikayet alan ingilzice kursudur English time. Ben bundan 4 sene önce kayıt olmuştu doğru düzgün araştırmadan adına tav oldum gittim yani.

almorcum ya bende amerıkan kultur dernegını dusunuyodum zaten de ben ankaradayım bı de amerıkan aksanıylamı ogretıyolarmıs bu dernekte ıngılızceyı ? burdakı ıyımıdırkı bılmıyorum wall street dusunuyorum ankarada bıldıgın en ıyı kurs hangısı bılıyomusun ya da gıden arkların varmı ?

almorcum ya bende amerıkan kultur dernegını dusunuyodum zaten de ben ankaradayım bı de amerıkan aksanıylamı ogretıyolarmıs bu dernekte ıngılızceyı ? burdakı ıyımıdırkı bılmıyorum wall street dusunuyorum ankarada bıldıgın en ıyı kurs hangısı bılıyomusun ya da gıden arkların varmı ?

Ben Wall Street öğrencisiyim.Okul tempomdan dolayı kurstan azami şekilde yararlanamıyorum ne yazık ki.O kadar para yatırmışken daha çok verim alabilmeyi isterdim açıkçası.Ama vakit bulamamak beni çok zorluyor.Wall Street kötü diyemem,ama her işinizin peşinizden koşmanız gerekir.Diretmeniz gerekir.Esnek ders saatleri vardır.Yani kitaptan takip edilen üniteler için bu böyledir.Ama topluca girilen derslerde saati siz değil kurlara göre Wall Street çalışanları belirler.Sözleşmeleriniz de kursu bitirmeniz gereken bir tarih vardır.Buna mutlaka dikkat edin.Nasıl olsa paramı ödedim,saatleri de kendim belirliyorum diye salmayın.Her öğrenciye aldığı kura orantılı bir süre işlenir.Bu süre zarfında kursu takip edip kurlarınızı bitirmeniz,eritmeniz gerekmektedir.Diğer bir husus,aksan olarak sadece Amerikan ya da İngiliz aksanına takılmazlar.Bir çok milletin vatandaşına ait aksanlar çalışmalar esnasında karşınıza çıkar.Yabancı hocalarla da bu durum desteklenir.

Ben Wall Street öğrencisiyim.Okul tempomdan dolayı kurstan azami şekilde yararlanamıyorum ne yazık ki.O kadar para yatırmışken daha çok verim alabilmeyi isterdim açıkçası.Ama vakit bulamamak beni çok zorluyor.Wall Street kötü diyemem,ama her işinizin peşinizden koşmanız gerekir.Diretmeniz gerekir.Esnek ders saatleri vardır.Yani kitaptan takip edilen üniteler için bu böyledir.Ama topluca girilen derslerde saati siz değil kurlara göre Wall Street çalışanları belirler.Sözleşmeleriniz de kursu bitirmeniz gereken bir tarih vardır.Buna mutlaka dikkat edin.Nasıl olsa paramı ödedim,saatleri de kendim belirliyorum diye salmayın.Her öğrenciye aldığı kura orantılı bir süre işlenir.Bu süre zarfında kursu takip edip kurlarınızı bitirmeniz,eritmeniz gerekmektedir.Diğer bir husus,aksan olarak sadece Amerikan ya da İngiliz aksanına takılmazlar.Bir çok milletin vatandaşına ait aksanlar çalışmalar esnasında karşınıza çıkar.Yabancı hocalarla da bu durum desteklenir.

bı cok aksan karsınıza cıkar dednız o zaman da kafa karısmazmı bı ole bı bole :( cevap verdıgınız tesekkur edrım bu arada benım anlamadıgım bı nokta var esnek ders saaatlerı nasıl oluyo o ?

bı cok aksan karsınıza cıkar dednız o zaman da kafa karısmazmı bı ole bı bole :( cevap verdıgınız tesekkur edrım bu arada benım anlamadıgım bı nokta var esnek ders saaatlerı nasıl oluyo o ?

Ünitelerinizi,derslerinizi bilgisayarlardan alırsınız.Her ders bilgisayardan gerçekleştirilen(listening,speaking,grammar)çeşitli aktivitelerle tamamlanır.Yani multimedya sistem geçerlidir.Bunları 1kur tamamladıktan sonra evinizdeki bilgisayardan bile almaya başlayabilirsiniz.Yani dersliklerde konu öğrenilmez.Alacağınız multimedya derslerin saatlerini kendiniz belirlersiniz.Kursun açık olduğu saatler boyunca gidip kendi bilgisayar laboratuvarlarında dersinizi alabilirsiniz.Bu dersler aynı zamanda bireysel derslerdir.Fakat bunun haricinde tamamlayıcı başka dersler vardır.Kurlara göre şekillenenen bu derslerin saatlerini siz belirleyemezsiniz.Örneğin en düşük kurlar için kelime bilgisini artırmak amaçlı dersler açılır.Çeşitli konuşma dersleri vardır.İşte burdaki saatler bellidir.
Aksan konusuna gelince kafa karışıklığına sebep olmuyor.Kişiyi çok zorlayacak kötü ve sorunlu aksanlar yok zaten programların içerisinde,sadece kulak dolgunluğu yaratabilecek şekilde farklı aksanlar işleniyor.Toplu derslerin hocaları da genellikle Amerikalı ya da Avusturalyalı hocalar bizim kursta.Pek sorun yaşanmıyor.Ama sırf kurstan medet umarsanız da ilerleyemiyorsunuz.Evde de kursun haricindeki kaynaklardan sıkı çalışmalar yapmak,bol kitap okumak,çok kelime ezberlemek şart.Aksi takdirde ''Faydasını göremiyorum ben bu kursun?''izlenimi oluşuyor,tıpkı bendeki gibi.

Ünitelerinizi,derslerinizi bilgisayarlardan alırsınız.Her ders bilgisayardan gerçekleştirilen(listening,speaking,grammar)çeşitli aktivitelerle tamamlanır.Yani multimedya sistem geçerlidir.Bunları 1kur tamamladıktan sonra evinizdeki bilgisayardan bile almaya başlayabilirsiniz.Yani dersliklerde konu öğrenilmez.Alacağınız multimedya derslerin saatlerini kendiniz belirlersiniz.Kursun açık olduğu saatler boyunca gidip kendi bilgisayar laboratuvarlarında dersinizi alabilirsiniz.Bu dersler aynı zamanda bireysel derslerdir.Fakat bunun haricinde tamamlayıcı başka dersler vardır.Kurlara göre şekillenenen bu derslerin saatlerini siz belirleyemezsiniz.Örneğin en düşük kurlar için kelime bilgisini artırmak amaçlı dersler açılır.Çeşitli konuşma dersleri vardır.İşte burdaki saatler bellidir.
Aksan konusuna gelince kafa karışıklığına sebep olmuyor.Kişiyi çok zorlayacak kötü ve sorunlu aksanlar yok zaten programların içerisinde,sadece kulak dolgunluğu yaratabilecek şekilde farklı aksanlar işleniyor.Toplu derslerin hocaları da genellikle Amerikalı ya da Avusturalyalı hocalar bizim kursta.Pek sorun yaşanmıyor.Ama sırf kurstan medet umarsanız da ilerleyemiyorsunuz.Evde de kursun haricindeki kaynaklardan sıkı çalışmalar yapmak,bol kitap okumak,çok kelime ezberlemek şart.Aksi takdirde ''Faydasını göremiyorum ben bu kursun?''izlenimi oluşuyor,tıpkı bendeki gibi.

aımd alncnm tesekkur edrım :)

Perfect English e gıttım ve ıntermedıate sertıfıkamı aldım aman amamn cok ıyı dıyemem zaten gıdınce ıyıce anladım kı asla ama asla Türkıye dekı bı kursa yazılıp sakır sakır ıngılızce konusmayı beklemeyın . ben kursa gıdınce hallederım sanıyordum .tabıkı gunluk konusabılıyosunuz cat pat fakat Yabancı dılsınavları ıcın yeterlı duzeyde bılgınız olmuyo ıngılızce ogrencem kararlıyım dıyosanız bol bol alt yazılı ıngılızce fılmler kıtaplar okursanız evde ıngılızce konusmaya gayret edersenız olmayacak bısey degıl fakat bu da gercekten ıstek gerektırıyo ben mesela ılk yazıldıgımda cok hırsla ıstekle gıtmıstım aılemle vs. ıngılızce cat pat konusuyordum arkasından turkcesını soyluyordum evet gerceten faydasıoluyodu ama karsındakı ıngılızce bılmeyınce gercekten sıkıcı oluyo . hocalarımız eh ıste ıyıydı ama listenigler ıgrenctı acıkcası cunku teyplerı takılıyordu sureklı ama gorevlıler cok guleryuzlu yardımcı oluyorlar upper ıntermedıateye de gıttım fakat kelıme bılgım zayıf kaldı malesef kaldım ve ıntermedıate sertıfıkam var.
kısacası benım gıbı calısma ekonomısı ogrencısısı ısenız tavsıyem ıngılızce kursunda vakıt oldurmeyın.ama ıllakı ogrencem hedefım buyuk dıyosanız yımkanınız da varsa 6 ay 1 yıl falan yurt dısında bulunun

Back