english home yardımmm

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar şimdide english home taktım ya peçetelik ve gazeteliği kafama koydum fakat mağazayı aradım peçeteliğe 16.90 gazeteliğe 34.90 dedi. yeni sezon ürünüymüş indirime girmezmiş bilmem ne ama sitede alanlar hep indirimde diyo kafam karıştı yardımcı olun burdan kafama oturtup salı günü almaya gidiceğim Allah izin verirse karacamıda alıcam inş. bana yardımcı olun lütfen :1: çok pahalı geldi bana sitesinde 22.90 gözüküyor

pe%25C3%25A7etelik.jpg

english-home-ferforje-gazetelik-modellerinden-%C3%B6rnekler.jpg

Son düzenleme:
canım ben aldım peçeteliği 16.90 a.çok gözüm kalmıştı alamamıştım sonra almak için gittiğimde de kalmamıştı..aylardır bekliyodum gelmesini...diğer ürünlerinde indirim var ama...mesela porselen iki katlı kurabiyeliği var gözüm onda kaldı şimdide..%50 indirimde..17.50 tl..çorba kaseleri 24.90 tl..yani git bi bak derim ben..bu arada madam coco da indirimde..dün baya bişiler aldım..

gazetelik sitesinde 22.90 ama mağazada 34.90 nasıl oluyo bu anlamadım baya fark var ama aralarında :S

daha dün english home daydım, çıkamadım bir türlü :9: o kadar çok indirim vardı ki, nevresimlerde, yastık kılıflarında.. sanırım peçetelikler de indirimdeydi, ayrı bir reyona koymuşlardı ordan hatırlıyorum. yalnız fiyatını hiç anımsamıyorum :26: madem internette indirimli ordan al arkadaşım sende..

daha dün english home daydım, çıkamadım bir türlü :9: o kadar çok indirim vardı ki, nevresimlerde, yastık kılıflarında.. sanırım peçetelikler de indirimdeydi, ayrı bir reyona koymuşlardı ordan hatırlıyorum. yalnız fiyatını hiç anımsamıyorum :26: madem internette indirimli ordan al arkadaşım sende..

bende gitmek için can atıyorum şuan ama çalışıyorum malesef :25:

hangi mağazasına gitmiştin sen
canım anladığım kadarıyla benim istediklerim dışında hepsi indirimdeymiş:44: sitesinden almak istiyorum aslında ama eğrilir büğrülür gibi düşünüyorum görerek almak istiyorum ama nasıl yapıcağım bilmiyorum :44:

bende gitmek için can atıyorum şuan ama çalışıyorum malesef :25:

hangi mağazasına gitmiştin sen
canım anladığım kadarıyla benim istediklerim dışında hepsi indirimdeymiş:44: sitesinden almak istiyorum aslında ama eğrilir büğrülür gibi düşünüyorum görerek almak istiyorum ama nasıl yapıcağım bilmiyorum :44:

hangi şehirdesin bilmiyorum ama samsun yeşilyurt avmdeydim ben.. telefon açar, özellikle belirtirsen düşüncelerini bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.bence o peçetelik senin olmalı, bırakma peşini :16:

Peeteliği ben gecen sezonunda almıştım 16.90 a şimdi tekrar gelmiş demekki, gazetelikte çok şıkmış

canım bende ilk çıktığı gibi hemen aldım,senin gibi düşündüm hemen biter alıverirler diye fiyatına bakmadan aldım,16.90 a peçeteliği,kurabiyeliğini de 42.90 a aldım tatlım ben,bu arada ben gidip bizzat aldım canım,bncede online sitesinden alma gidip al,ama gördüğüm kadarıyla sitesine daha gelmemiş canım

sitesindeki gazetelikle mağazadaki aynı mı acaba? çünkü yeni gelen ferforje ürünler geçe sezondakinden farklı ve mağaza görevlisi bayan bana ferforje ürünlerde indirim beklemeyin yeni geldi zaten indirim olmaz demişti..belki sitesindeki eski gazeteliktir,mağazada kalmamıştır..

hangi şehirdesin bilmiyorum ama samsun yeşilyurt avmdeydim ben.. telefon açar, özellikle belirtirsen düşüncelerini bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.bence o peçetelik senin olmalı, bırakma peşini :16:

yarın alıyorum kızlar merak etmeyin heheh benim olucak ikiside dayanamıyorum :16:

Peeteliği ben gecen sezonunda almıştım 16.90 a şimdi tekrar gelmiş demekki, gazetelikte çok şıkmış

evet canım hiç aklımda yokken alıyorum :1:

canım bende ilk çıktığı gibi hemen aldım,senin gibi düşündüm hemen biter alıverirler diye fiyatına bakmadan aldım,16.90 a peçeteliği,kurabiyeliğini de 42.90 a aldım tatlım ben,bu arada ben gidip bizzat aldım canım,bncede online sitesinden alma gidip al,ama gördüğüm kadarıyla sitesine daha gelmemiş canım

bende sizler gibi düşünüp alıyorum hemen bekletmeden yarın inş. çok çok güzeldir canlısıda :1:

sitesindeki gazetelikle mağazadaki aynı mı acaba? çünkü yeni gelen ferforje ürünler geçe sezondakinden farklı ve mağaza görevlisi bayan bana ferforje ürünlerde indirim beklemeyin yeni geldi zaten indirim olmaz demişti..belki sitesindeki eski gazeteliktir,mağazada kalmamıştır..

sitesinde yokmuş gördüm ben :1: görsellerden girdiğim için var gibi gözüküyo yani fiyata takmadan alıcam sonradan oturup ağlamayayım diye :32:

Back
X