english home ürünleri kullananlar, memnun musunuz?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
arkadaşlar çeyizimin hemen hemen hepsi (nevresim takımları, yatak örtüleri, alezler, mutfak önlüğü, ekmekliği, masa örtüleri, porselen tabaklar, tepsi ve sehba örtüleri, cam ürünleri, aksesuarlar, banyo takımı) english home. bayıla bayıla aldığımız bu marka için hiç kullanan yorumları görmedim. memnun olduğunuz ya da rengi soldu, rengi çıktı dediğiniz ürünleri var mı? hata mı ettim acaba.

benimde cevabını merak ettiğim bir konu bu :) aralıkta düğünüm var aynen senin gibi herşeyinden aldım. dün masa örtülerini ve havlularını yıkadım ütüledim hiçbir sorun çıkmadı perşembe de nevresimleri yıkıcam inş onlarda da sorun olmaz. duyduğum kadarıyla ferforjeleinin boyası pek sağlam değilmiş.

canım ben de pike takımı ve nevresim takımı aldım english home dan. duvarda sabitlenen askılıkların cok saglam olmadığını duydum bide havlulara cok para verdığım halde kalitesiz cıktı diye bi yorum okumustum. ama ben de sizn gibi english home modellerini bliyorum nevresim takımlarımın devamını da ordan almayı düşünüyorum masa örtüleri de cok sık. inş kullanımı da güzeldir hep birlikte iyi gunlerde kullanalım :16:

Açık renk nevresimlerini şuanda tek kişilik yatağımda kullanıyorum ve bir kaç kez yıkadım, hiç bir sorun olmadı ama koyu renkleri uzun vadeli kullanınca nasıl bilemiyorum. Bir tane tek kişilik battaniyesini kullanıyorum, ince olsa da fena değil. Mutfak perdemi de oradan almayı düşünüyorum kızlar. Hepimiz huzurla kullanalım. Eeee başka kullanan yok mu?

Back
X