• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

englısh home tepsi..yardım..

yasminapdr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
72
0
16
Bilecik
merhaba arkadaşlar. evime hediye olarak english home dan tepsi geldi. fotoğrafını ekliyorum. bunu ben nerede kullanabilirim.fikirlerinizi öğrenmek istedim.
$b0af2da6-9a67-49de-9807-06898df1120a.webp$bf4303b7-6120-428b-b894-a68396223f88.webp

Son düzenleme:
güle güle kullan canım beyaz benımrengimdir bayılırımm :) beş çaylarında servis olarak kullanabılırsın mesela misaifirlerine....çok şık...

Çay kahve servsleri için çok güzel. Gözüm kalmıştır hep bu tepside.. Parasızlığın gözü kör olsun :)

dekoratif amaçlı bile kullanılabilir bence. güle güle kullanın.

çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben bi an dekoratif olarak mı kullansam acaba dedim, ama dediğiniz gibi ikramlarda kullanmak için çok şık. daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben bi an dekoratif olarak mı kullansam acaba dedim, ama dediğiniz gibi ikramlarda kullanmak için çok şık. daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

en doğru kararı vermişsin cnm :9:
güle güle kullan :31:

içine mum, çiçek ya da farklı objelerle mesela melek figürlü biblolar olabilir güzel bir köşe yaratabilirsin salonunda.Ya da makyaj masanın üzerinde içine makyaj malzemelerini yerleştirip farklı sunumlar uygulayabilirsin.Güle güle kullan

içine dekora göre boy boy mum,önüne ufak bir çiçek aranjmanı,ya da sadece çiçeklerle kombinleyebilirsiniz.ya da orta sehpanız varsa içine iki kadeh ya da fincanla servis açabilirsiniz ortaya ufak bir vazo çiçekle.tabi kullanılmamak üzere: ) servis tabağının içine bir de şık yüzüklü peçete..çok hoş duracaktır...

Back
X