English home internetten alışveriş yapan var mı?

yapraq

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
434
871
34
İyi akşamlar kızlar. Ben evliyim çeyiz düzmüyorum ama kayınvalideme hediye etmek için bi kaç parça ürün sipariş ettim. English home diye aratırken şikayetvar.com'a baya bi internet mağazası şikayeti gördüm. Eksik ürün gönderme,geç gönderme gibi. Hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da sorunsuz alışveriş yaptım diyen var mı? Fatura başka adrese ürün başka adrese gideceği,iade işi zor olacağı için baya gerildim. İptal etme imkanı da yokmuş.

Benim kırık gelen ürünlerim oldu, kokular akmıştı, kargoda değil kendileri kırık ürünü göndermiş, o kadar sıkı sarılmış dışında hasar yok içi kırık çıkmıştı. Toplu olarak havlu aldım ama hiç saymak aklıma gelmemişti, acaba eksikmiydi şimdi şüpheye düştüm. Olabildiğince almıyorum, çünkü iade değişim mümün degil.

Biz iki yılı geçti, evliyiz. Evlenmeden önce her ay biraz biraz ev eşyalarımızı aldım. Küçük ev aletlerinden bardaklarıma kadar hep internetten aldım, çok yoğun çalıştığım için vaktim yoktu gezip alışveriş yapmaya.
En çok da English Home'dan almışımdır herhalde. Her alışverişimden de memnun kaldım. Evlendikten sonra da birkaç parça pike takımı filan almıştım

20 kere mağazadan yaptıysam alışverişi 15 kere de internetten yapmışımdır sanırım. Daha bir ay olmadı hatta indirimden faydalanıp nevresim takımı ve çift kişilik battaniye aldım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım yaklaşık 2.5 yıldır alışveriş yapıyorum sitesinden :)

home dan arkadasım alıdı ürünlerde bir sıkıntı olmadı
ama dekorazon .com kesinlikle almayın demek için ıuyarmak istedim
1,5 ay arkadasım aldıgı ürünü ne iade edebiliyor nede parası alabiliyor ,
tam bir belalar , paranın üstüne yapmaya çalışıyorlar.

Ben 10-15 tane havlu aldım hiç sıkıntı yaşamdım 2 gün sonra geldi,paketlemesi de gayet iyiydi.

Çok sağolun hanımlar içim rahatladı. Valla o kadar çok şikayet okudum ki benimki de öyle olacak diye korktum. İyi örnek yok sanıyordum varmış,sevindim ürünü kırık gelen arkadaşım üzüldüm hakkaten. Ne beğenilerle alıyoruz,hele ki internetten aldığım ürünlerin kutularını açmak benim için ayrı sevinç dolu bir seromonidir. Bana denk gelse üzülürdüm.

English home' dan ben de defalarca alışveriş yaptım, hiç sorun yaşamadım, ürünlerim hep tam ve hasarsız geldi, sadece bir kere gecikme oldu, o da yılbaşı indiriminin olduğu zamandı, yoğunluktan dolayı olduğuna dair bilgilendirme mesajı göndermişlerdi.

tüm english home alışverişimi internetten yaptım, mağzaları çıfıt çarşısı gibi olduğundan daralıyorum dükkanda hiç bir şey bulamıyorum. Hepi topu 3-4 siparişim olsa da hiç biri eksik kırık filan gelmedi. Ama gelseydi de mutlaka iade veya değişim yapıyorlardır. sorun çıkartırlarsa Tüketici hakem heyetine başvurun, dingonun ahırı değil memleket. Herşeyin bir kanunu nizamı var nasıl vermiyorlar? Çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…