English Home ferforje aksesuarlarr yardım

canım valla ben alıp sana yollım dicem ama malatya da yaşaıyorum.. bugün kuzenimin yanına malatyaya gitmiştim. gezerken görüdm. ama döndüm. yne de bi bak bakalım umarım bulabilirsin :) ben de bugün masa örtüsü aldım ordan ;)

canım valla ben alıp sana yollım dicem ama malatya da yaşaıyorum.. bugün kuzenimin yanına malatyaya gitmiştim. gezerken görüdm. ama döndüm. yne de bi bak bakalım umarım bulabilirsin :) ben de bugün masa örtüsü aldım ordan ;)

ayy canim benim ya dusunmen yeter :16: bende persembe istanbula cuma agriya gidiyorum sevdicegimin yanina oralardada bi deneyecegim sansimi :16:

hadi bakalım.. güzel geçir sevdiceğinle zamanı :) mutluluklar kuzum benim :)

merhaba, ben de uzun zamandır bekliyordum bu kampanyayı veeeee bugun bı gıttım englısh home a gelmısler, bır suru ferforje var valla ankara cepa avm de gordum ben canım hepsıne yavas yavas gelır bence

markafonide bunlara benzer ürünler var şuanda bir bak istersen chiccy deco life butiginde
gördüm canım onlardan aldım baya yağmaladım :52: :1: teşekkür ederim yinee ilgine canım benim :16:
merhaba, ben de uzun zamandır bekliyordum bu kampanyayı veeeee bugun bı gıttım englısh home a gelmısler, bır suru ferforje var valla ankara cepa avm de gordum ben canım hepsıne yavas yavas gelır bence

canım beyazlarmı gelmiş yoksa kremlermi bende burda gördüm ama krem rengi pek beğenmedim ya

canım beyazlarmı gelmiş yoksa kremlermi bende burda gördüm ama krem rengi pek beğenmedim ya
,

evetr canım krem rengi olanlar gelmiş, ferforje mankenler gelmiş mesela ben onlara bayılıyorum bakalım hafta sonu alacağım ınsallah:)

Burda konu açanlardan birine sormuştum ben ferforje ile ilgili bir internet sitesinden almıştı çokda güzel ürünler vardı ama hatırlamıyorum bir trlü bulduğıumda yazarım sana.

herdekora.com sitesinden bakabilirsin..

,

evetr canım krem rengi olanlar gelmiş, ferforje mankenler gelmiş mesela ben onlara bayılıyorum bakalım hafta sonu alacağım ınsallah:)
hayırlı olsun tatlım ben beyazları bekliyorum hala elbet birgün geri geleceklerr :1: bu arada o mankenleri bende gördüm ama ne işe yarayacağını pek bilemedim sabahlığımımı asacağım ben ona :1:
Burda konu açanlardan birine sormuştum ben ferforje ile ilgili bir internet sitesinden almıştı çokda güzel ürünler vardı ama hatırlamıyorum bir trlü bulduğıumda yazarım sana.

herdekora.com sitesinden bakabilirsin..

canım teşekkürler o siteye şimdi baktımda fiyatlar biraz çok gibi geldi bana ve sadece 3 ürün var sanırım kalmamış :50:

Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlım ben beyazları bekliyorum hala elbet birgün geri geleceklerr :1: Bu arada o mankenleri bende gördüm ama ne işe yarayacağını pek bilemedim sabahlığımımı asacağım ben ona :1:

Canım teşekkürler o siteye şimdi baktımda fiyatlar biraz çok gibi geldi bana ve sadece 3 ürün var sanırım kalmamış :50:

english homeda ben hiç görmedim o bahsettiğin ürünleri ,ama çok güzel ürünler maleseftuzlu biraz:(

Back
X