Herşey öyle değilmi bilinmeyen,mesela fındık,Türkiyede yetişiyor ve dünyaya ihraç ediliyor ama baksan en pahalı fındığı yiyen ülkeyiz.Üstelik en iyileri diğer ülkelere giderken...İzmir de büyük küçük farketmiyor 4 tanesi 10 Tl.. Bazı yerlerde tanesi 2 tl olanda var.
Hiç anlamamışımdır Türkiye de yetiştirilip her bölgesinde satışının bulunmamasını.. Gerçi ihraç edeceğiz derdine bize pahalıya geliyor..
Doğru..Herşey öyle değilmi bilinmeyen,mesela fındık,Türkiyede yetişiyor ve dünyaya ihraç ediliyor ama baksan en pahalı fındığı yiyen ülkeyiz.Üstelik en iyileri diğer ülkelere giderken...
Ben birde şeyi anlamıyorum,mesela domates...Antalyadan diyelim ki İstanbula gidiyor,ama pazara bak İstanbulda da Antalyada da fiyat aynı,bu mantığıda hiç çözememişimdir.
Buzluğa koyarken nasıl koyuyorsun, yani sadece limonlayarak mı ? Çünkü unlu limonlu suda bekletip, kurulayana kadar kararır gibime geliyor.. Daha önce kaldırmadım, sayende konuyla alakasızda olsa, azcık bilgi alsakEn sevdiğiiiim... Bir amca getiriyor kamyonetiyle her sene. Alabildiğim kadar alıyorum. Derin dondurucunun baş köşesi enginarların
Buzluğa koyarken nasıl koyuyorsun, yani sadece limonlayarak mı ? Çünkü unlu limonlu suda bekletip, kurulayana kadar kararır gibime geliyor.. Daha önce kaldırmadım, sayende konuyla alakasızda olsa, azcık bilgi alsak