- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Ne kadar aci bisey... Engelli sporculari o kadar takdir ederim ki.Engelliler icin, saglik icin, egitim vs.... gibi kurumlara aktarilacak odenek yoktur-kalmamistir.
Kac-ak sarayimizin masraflari elektrik, gaz, altin yaldizli baradaklar vs.. somaliye konut, yurtdisina okullar gibi gibi daha onemli isler varken, dovleti boyle luzumsuz konularla isgal etmeyelim lutfen...
Edilmezmi hic, o insanlarin engelli olarak yaptigini, basardigini yapamayan bi suru engelsiz insan var.Ne kadar aci bisey... Engelli sporculari o kadar takdir ederim ki.
Harika bi video, cok duygulandim izlerken. İnsanin bunlari seyrederken hissettigi tek sey umut oluyor... Hep bi umut var... Ama umut neden bizim ulkemizde yok ediliyor?Dunyada engellilerin spordaki yerine bak, bir de bizdeki zihniyete.. Tabi, bizim ulkemizdeki engelliler adamdan sayiliyor mu ki? Yanlis ulkede dogmuslar.. Bizde halktan vergi diye, halka hizmet diye toplanan paralar egitim ve sagliga degil, saraylara layik... Itibarimiz artsin... Yoksa itibarimizi engellilere sagladigimiz olanaklar mi arttiracakti ici altin kaplamali tuvaletlerle suslenmis 1000 odali saraylar yaptirmak dururken?
https://www.facebook.com/
Ben de Bilgece, insallah yapilan hatanin farkina varilir bi an once.Ya bence bu haber bir şaka olmali.
Inanmak istemiyorum çünkü.