- 9 Ocak 2015
- 73
- 34
- 36
- Konu Sahibi zeynepravzanur
Arkadaş lar Ekpss giren ya da bu sınav hakkında bılgısı olsn var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi rapor için uğraşıyorum hastane biraz problem çıkartıyor olması gerekeni yapmıyor umarım girebilirim bu sınava :) sınav nisan da olacakmış sanırım başvurularda şubatta başlayıp martta bitecekmiş ama tam tarih bilmiyorum... sorulara yönelik söyleyebileceğiniz birşey var mı.. Normal kpss kitaplarına göre mi çalıştınız yoksa daha sade sorular mı tercih ediliyormerak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar 2014 ekpssyden 81 alıp atandım
Ben şimdi rapor için uğraşıyorum hastane biraz problem çıkartıyor olması gerekeni yapmıyor umarım girebilirim bu sınava :) sınav nisan da olacakmış sanırım başvurularda şubatta başlayıp martta bitecekmiş ama tam tarih bilmiyorum... sorulara yönelik söyleyebileceğiniz birşey var mı.. Normal kpss kitaplarına göre mi çalıştınız yoksa daha sade sorular mı tercih ediliyor
Geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider sınav nisanda oluyor benim kpss geçmişim olduğu için baya faydası olmuştu tavsiyem kpss kitaplarindan çalışmanız zorluk açsından ben normal kpssden bir farkı olduğunu düşünmüyorum sadece giren kişi sayısı az olduğu için avantajlı çıkmış soruları çözün güncel olayları takip edin ne çok kitaplara gömülün ne de çok rahat olun ben öyle yaptım ve ilk tercihime de atandım sizler için de hayırlısı olsun
Merhaba ikinci atama ne Zaman oldu sizinki2012 ÖMSS simdki adiyla ekpssyle ikinci atamada kazandim.
2016 ekpss başvurular varmi acaba? başladi mi? hiç takip edemiyorum..
darisi engelli memur adaylarin başina...
2013 şubat yada martta kazandim ve nisanda atandim.. 2016 ekpss konusu hakkinda takip edemiyorum.Merhaba ikinci atama ne Zaman oldu sizinki
Eşim birinci tercihinde olmadı ikinciye diktik gözümüzü oda olursa tabi şubat mart lafı dönüyor ama belli bir açıklama yok
Sizinki ikinci atamada mı oldu2013 şubat yada martta kazandim ve nisanda atandim.. 2016 ekpss konusu hakkinda takip edemiyorum.
evet ikinci atamada kazandim önlisans 77 puanla.. ilk sirada bulunduğum yere yerleştim:)Sizinki ikinci atamada mı oldu
Merak ettiğim birinci atamadan ne kadar sonra ikinci Atamanız oldu
Aa cok güzel olmus tebrikler maşallahevet ikinci atamada kazandim önlisans 77 puanla.. ilk sirada bulunduğum yere yerleştim:)
önlisans ise yerleşir ya. liseyse bilemiyorum. lisanslilar önlisanslilar çok rahatça yerleşiyo 79 puanla. ben öle biliyorum. 4 yıl önce öleydi. şimdi nasıl oldu bilmiyorum takip etmiyorum. hayırlısı olsun.Aa cok güzel olmus tebrikler maşallah
Eşimde 79 puan aldı ama bu tercih tutmadı bakalım ikinci olacak mı kısmet
Lise mezunuönlisans ise yerleşir ya. liseyse bilemiyorum. lisanslilar önlisanslilar çok rahatça yerleşiyo 79 puanla. ben öle biliyorum. 4 yıl önce öleydi. şimdi nasıl oldu bilmiyorum takip etmiyorum. hayırlısı olsun.
2 yillik hangi bolumu okudun bende okumak istiyorum atanmak istoyorum bolum zorunlulugu var mi ?????evet ikinci atamada kazandim önlisans 77 puanla.. ilk sirada bulunduğum yere yerleştim:)
neden olmasin isterse okursun bölüm farketmez içine sinebilecegi bölümde oku.2 yillik hangi bolumu okudun bende okumak istiyorum atanmak istoyorum bolum zorunlulugu var mi ?????