Engelli Kayınvalideyle Hamile Gelin Kağıt Toplayarak Karınlarını Doyuruyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Adana'da evleri yanan 40 yaşındaki hamile kadınla bedensel engelli kayınvalidesinin kullandığı elektrikli bisikletle sokak sokak gezip, kağıt topluyor.
9 saat önce

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi'nin Denizli Mahallesi'nde oturan Adıner ailesinin evleri üç yıl önce çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. 40 yaşındaki hamile Fatma Adıner, bedensel engelli kayınvalidesi 60 yaşındaki Zübeyde Adıner'in kullandığı elektrikli bisikletle sokak sokak gezip, kağıt topluyor.

KAĞIT VE ATIKLARI SATARAK EVİNİ GEÇİNDİRMEYE ÇALIŞIYOR

Eşi işsiz olan üç çocuk annesi Fatma Adıner, yangından sonra kullanılamaz hale gelen evlerini yeniden yaşanabilir hale getirmek için komşulardan yardım aldı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan da bir yıllık kira alabildi. Eşi işsiz olduğu için yıllardan beri yarı aç, yarı tok hayata tutunmaya çalışan Fatma Adıner, her gün erkenden evden çıkıp, iki çocuğu ve bedensel engelli kayınvalidesi ile birlikte çöpleri karıştırıp topladığı kağıt ve atıkları satarak evini geçindirmeye başladı.

KAĞIT TOPLAYAMADIĞI GÜNLERDE AÇ KALIYORLAR

Çoğu zaman eli boş döndüğünü, kağıt toplayamadığı günlerde aç kaldıklarını belirten altı aylık hamile olan Fatma Adıner, zor yaşam koşullarını şöyle anlattı: "Eşim işsiz, üç çocuğum, kayınvalidem, askerden yeni gelen kayınbiraderim ile birlikte iki odalı evde oturuyoruz. Komşularımızın verdiği yardımlarla hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. İş bulamayınca taksitle aldığım elektrikli bisikletle kağıt topluyorum.

GÜNDE 8-10 LİRA KAZANIYORUM

Kayınvalidem de beni yalnız bırakmamak için yanımda geliyor. Günlük 8-10 lira kazanıyorum. O parayla da karnımızı doyuruyoruz. Toplayamadığım günlerde ise aç kalıyoruz. Bir haftadan beri hava yağmurlu olduğu için işe çıkamamıştım. Bu yüzden de üç günden beri aç duruyorduk. Güneşi görünce işe çıktım, kayınvalidem de hamile halimde benim atık toplamama gönlü razı gelmeyince benimle birlikte çıkıyor. O elektrikli bisikleti kullanıyor, ben de kağıt topluyorum."

http://www.sondakika.com/haber/haber-adana-engelli-kayinvalide-ile-hamile-gelin-kagit-8048434/

yiyecek yemeğin yok, buna rağmen kaç çocuk yapmışsın.

kocası ne yapıyor işsiz işsiz oturuyor mu

hamile karısıyla engelli annesi çalışırken

ayrıca bu durumda bu kadın neden hamile?

onlarada kağıt çöp falan toplatcaktır belki, öf acımasız tarafımdan kalktım bugün

3 çocuk, işsiz insanlar ve acitasyon...
İşsiz kalmak herkesim başına gelecek birşey ama bu kadar çocuğu yapmanın zerre mantığı yok.

Bi kadın kağıt toplayabiliyorsa, askerden gelen kaynı, kocası ne işler yapabilir bi düşünelim.

Bu fakirlkte 3 çocuk neyin nesi,Allah rızkını verir demeyin sakın vermiyor işte..
Koca çalışmıyor yan gelip yatıyor evde,kayın desen oda bir alem gitsin iş arasın sırtında taş taşısın eve ekmek getirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…