- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
Ben engelli bir bayanım. sol ayağımda kısalık var. 1 yıldır görüştüğüm bir bey var. gecen hafta bana evlenme teklifi yaptı. Ama ben engelli olduğumdan gelecekte engelimden dolayı çıkacak sorunlardan dolayı korkuyorum. Şurada bir sokak roportajı var insanlar engelli biriyle evlenirmiydiniz sorusuna ailem karşı çıkar gibisinden cevaplar vermiş bakınız
....
açıkcası kafam çok karmaşık siz olsanız ne yapardınız? samimi cevap verin lütfen
Ben engelli bir bayanım. sol ayağımda kısalık var. 1 yıldır görüştüğüm bir bey var. gecen hafta bana evlenme teklifi yaptı. Ama ben engelli olduğumdan gelecekte engelimden dolayı çıkacak sorunlardan dolayı korkuyorum. Şurada bir sokak roportajı var insanlar engelli biriyle evlenirmiydiniz sorusuna ailem karşı çıkar gibisinden cevaplar vermiş bakınız
....
açıkcası kafam çok karmaşık siz olsanız ne yapardınız? samimi cevap verin lütfen
tabii ki evlenirdim. Sevmek kadar güzül bir şey var mı dünyada. sevgi tüm engelleri aşar dedikleri bunu da kapsamıyormu bence kapsıyor.Ben engelli bir bayanım. sol ayağımda kısalık var. 1 yıldır görüştüğüm bir bey var. gecen hafta bana evlenme teklifi yaptı. Ama ben engelli olduğumdan gelecekte engelimden dolayı çıkacak sorunlardan dolayı korkuyorum. Şurada bir sokak roportajı var insanlar engelli biriyle evlenirmiydiniz sorusuna ailem karşı çıkar gibisinden cevaplar vermiş bakınız
....
bende engelliyim eşim sağlıklı bizde de hiç problem olmadı bizde 2 yılı doldudukk hep mutlu oluruz inşallahhMerak ediyorum acaba evlendinizmi? Bende bir engelliyim. Ustelikte seninki gibi hafifte degil. Hem ayakta kisalik hem belde eğrilik hem iç organlarda vs vs saymakla bitmez. Ama ben engelliyim diye kendimi hicbirseyden kisitlamadim hastaliklari hayatima engel yapmadim aksine engellerimi saglikli bir insan nasil göreceli ayriliklara baglaniyorsa kendimide ona bağladım. Yani engelde insanda sarışın esmer güzel çirkin gibi bir kavram benim için. Ve benim gibi düşünen bir insanlada evlendim.hicbir engeli yok 1.90 boyunda cokta yakışıklı. Onun sevgisine inandığım icin evlendim hicte cevresi ne der diye düşünmedim. 4. Yilimiz cokta mutluyuz. Biseyler diyenler yokmudur tabiki vardir ama siz edeb ve yateneklerinizle saygi ve sevginizle kotuluklere karsi kulaklarinizi tikayip önünüze bakın. Hayatta kimin başına ne gelecegi hic belli olmaz.